Jeanslabel Wrangler brengt een revolutionaire jeans op de markt. De 'moisturising jeans' bevat hydraterende ingrediënten die de huid voeden terwijl je de jeans draagt. Dat meldt de Britse Vogue.

De Denim Spa Jeans komt er in drie afwerkingen: Aloë Vera, olijfextract en Smooth Legs, die ook nog eens de cellulitis zou doen verminderen. Ze maken hiervoor gebruik van natuurlijke oliën en boters zoals passievruchtolie en shea butter en een ingrediënt uit Polynesië gemaakt van de Taire bloem gedrenkt in kokosolie.

Het gezicht - en benen - van de jeans is Lizzie Jagger die zelf heel enthousiast is over het product. "Na de jeans een dag te dragen, voelen mijn benen veel zachter."

De Denim Spa Jeans is te koop op asos vanaf 28 januari en kost 85 Britse pond. De effecten van de ingrediënten zouden 15 dagen werkzaam blijven, maar je kan een spray kopen om het effect langer te behouden. Na 67 tot 95 gedragen te zijn, is het hydraterend effect uitgewerkt. (RDM)

Jeanslabel Wrangler brengt een revolutionaire jeans op de markt. De 'moisturising jeans' bevat hydraterende ingrediënten die de huid voeden terwijl je de jeans draagt. Dat meldt de Britse Vogue.De Denim Spa Jeans komt er in drie afwerkingen: Aloë Vera, olijfextract en Smooth Legs, die ook nog eens de cellulitis zou doen verminderen. Ze maken hiervoor gebruik van natuurlijke oliën en boters zoals passievruchtolie en shea butter en een ingrediënt uit Polynesië gemaakt van de Taire bloem gedrenkt in kokosolie. Het gezicht - en benen - van de jeans is Lizzie Jagger die zelf heel enthousiast is over het product. "Na de jeans een dag te dragen, voelen mijn benen veel zachter." De Denim Spa Jeans is te koop op asos vanaf 28 januari en kost 85 Britse pond. De effecten van de ingrediënten zouden 15 dagen werkzaam blijven, maar je kan een spray kopen om het effect langer te behouden. Na 67 tot 95 gedragen te zijn, is het hydraterend effect uitgewerkt. (RDM)