Nog tot 14 maart kan je het kleurrijke werk van Goethals bewonderen in de winkels van Wouter & Hendrix te Antwerpen, Brussel en Knokke. De expo zal bestaan uit tien nieuwe schetsboektekeningen, geïnspireerd door de nieuwe juwelencollectie van Wouter & Hendrix. Het doel van het juwelenmerk is om Belgische kunst zo meer in de kijker zetten.

In hun laatste collectie staan optimisme en kinderlijke vrolijkheid centraal. 'We willen mensen een goed gevoel geven', legt het duo uit. 'Tijdens het ontwerpen lieten we ons inspireren door de spontaniteit en manier van werken van Olivier'. Het resultaat is een speelse juweellijn waar 'universele symbolen van positiviteit' in verwerkt zijn. Denk aan regenbogen, smileys en hartjes.

Op 17 februari organiseert Wouters & Hendrix een online vernissage, waar ze onder begeleiding van Sofie Van de Velde in gesprek gaan met Olivier Goethals over zijn werk. Vragen voor de kunstenaar kunnen tot en met 11 februari doorgestuurd worden via email of de Instagrampagina van Wouter & Hendrix.

Nog tot 14 maart kan je het kleurrijke werk van Goethals bewonderen in de winkels van Wouter & Hendrix te Antwerpen, Brussel en Knokke. De expo zal bestaan uit tien nieuwe schetsboektekeningen, geïnspireerd door de nieuwe juwelencollectie van Wouter & Hendrix. Het doel van het juwelenmerk is om Belgische kunst zo meer in de kijker zetten.In hun laatste collectie staan optimisme en kinderlijke vrolijkheid centraal. 'We willen mensen een goed gevoel geven', legt het duo uit. 'Tijdens het ontwerpen lieten we ons inspireren door de spontaniteit en manier van werken van Olivier'. Het resultaat is een speelse juweellijn waar 'universele symbolen van positiviteit' in verwerkt zijn. Denk aan regenbogen, smileys en hartjes.Op 17 februari organiseert Wouters & Hendrix een online vernissage, waar ze onder begeleiding van Sofie Van de Velde in gesprek gaan met Olivier Goethals over zijn werk. Vragen voor de kunstenaar kunnen tot en met 11 februari doorgestuurd worden via email of de Instagrampagina van Wouter & Hendrix.