Wouters en Hendrix in de hoofdstad

Het Antwerpse juweelontwerpersduo Katrin Wouters en Karen Hendrix zet na 25 jaar eindelijk de stap naar de hoofdstad.

Het Antwerpse juweelontwerpersduo Katrin Wouters en Karen Hendrix zet na 25 jaar de stap naar de hoofdstad. Op 27 augustus openen ze een flagshipstore op het Brugmannplein in Brussel.

De twee studeerden samen goudsmeedkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en zijn intussen een vaste waarde op de Antwerpse fashion scene en ver daarbuiten. Onder hun bekende fans onder meer Axelle Red en Marie Vinck, maar ook internationale department stores. In Brussel waren ze echter nog niet te vinden.

Het duo brengt twee collecties per jaar uit, naast de permanente lijn ‘my favourite’. Bij het ontwerpen laten ze zich door alles om zich heen inspireren: gaande van de natuur, kunst, muziek en mode tot geschiedenis. In hun zoektocht naar nieuwe inspiratiebronnen reizen de dames ook regelmatig door binnen- en buitenland. Humor is een belangrijke rode draad in hun werk.

Net zoals in de Antwerpse winkel, zal in de flagshipstore in Brussel zowel de zilveren als gouden collectie verkrijgbaar zijn.

A.-F.M/AH.

Wouters & Hendrix,

Georges Brugmannplein 16, 1050 Brussel

Lange Gasthuisstraat 13 A en 13 B, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content