De Franse ontwerpster Nadège Vanhee wordt genoemd als opvolgster van Christophe Lemaire, waarvan begin deze week bekendraakte dat hij het label Hermès vaarwel zegt. Vanhee werkte onder meer al bij Delvaux en Maison Martin Margiela en studeerde in Antwerpen.

Volgens WWD is het een uitgemaakte zaak en wordt de 36-jarige Vanhee de nieuwe creatief directeur van de vrouwencollectie van Hermès. Nadège Vanhee is geen onbekende naam in het circuit, ze is onder meer achter de schermen bij The Row en Céline van groot belang.

Na haar studies aan de Antwerpse modeacademie begon Vanhee haar carrière bij het Belgische luxeaccessoirelabel Delvaux en bij Maison Martin Margiela in Parijs. Voorlopig bevestigden noch ontkenden beide partijen het nieuws. Het wordt dus afwachten tot een persmededeling binnenloopt. (AB)

De Franse ontwerpster Nadège Vanhee wordt genoemd als opvolgster van Christophe Lemaire, waarvan begin deze week bekendraakte dat hij het label Hermès vaarwel zegt. Vanhee werkte onder meer al bij Delvaux en Maison Martin Margiela en studeerde in Antwerpen.Volgens WWD is het een uitgemaakte zaak en wordt de 36-jarige Vanhee de nieuwe creatief directeur van de vrouwencollectie van Hermès. Nadège Vanhee is geen onbekende naam in het circuit, ze is onder meer achter de schermen bij The Row en Céline van groot belang.Na haar studies aan de Antwerpse modeacademie begon Vanhee haar carrière bij het Belgische luxeaccessoirelabel Delvaux en bij Maison Martin Margiela in Parijs. Voorlopig bevestigden noch ontkenden beide partijen het nieuws. Het wordt dus afwachten tot een persmededeling binnenloopt. (AB)