Samen met duizenden Vlamingen schaart Knack Weekend zich vanaf vanavond achter Music For Life. In de strijd tegen malaria biedt het mode- en lifestyleblad de komende dagen een unieke modereportage aan via eBay.

Vanaf vanavond 18u veilt Knack Weekend speciaal voor Music for Life een unieke modeshoot van vier pagina's. De reportage wordt in de eerste helft van januari gemaakt door modefotografe Ann Vallé, in haar gloednieuwe studio Backflash in Antwerpen-Zuid. Het resultaat verschijnt op 26 januari in Knack Weekend, in de vorm van vier volle pagina's.

De opbrengst van de uitzonderlijke veiling gaat volledig naar Music For Life, de verzoekplatenmarathon van Studio Brussel. De vierde editie van de geldinzamelingsactie staat in het teken van malaria, een ziekte die jaarlijks ruim een miljoen dodelijke slachtoffers maakt.

Publicaties in Knack Weekend speelden in het verleden een belangrijke rol in de carrière van Belgische topmodellen als Anouck Lepère, An Oost en Jill Bauwens. De hoogste bieder redt dus niet alleen mensenlevens, maar krijgt ook een unieke kans om naam te maken in de modellenwereld.

Meebieden op eBay

Waag dus uw kans als u het topmodel (M/V) bent waar België op zit te wachten. Of heeft u misschien een natuurtalent in huis dat een kans verdient? Wilt u een onvergetelijke ervaring meepikken met vrienden? Kandidaten kunnen namelijk alleen poseren voor de shoot, of in groep (maximum vier personen). Knack Weekend zorgt voor kleding, professionele styling en make-up - verder zijn alleen lef en enthousiasme nodig.

De veiling loopt vanaf vanavond 18u tot dinsdagavond 18u. Laat zien wat je waard bent: toon je hart voor de slachtoffers van malaria - en bewaar je beste looks voor Knack Weekend. Meebieden doe je op eBay.

Wim Denolf

Samen met duizenden Vlamingen schaart Knack Weekend zich vanaf vanavond achter Music For Life. In de strijd tegen malaria biedt het mode- en lifestyleblad de komende dagen een unieke modereportage aan via eBay. Vanaf vanavond 18u veilt Knack Weekend speciaal voor Music for Life een unieke modeshoot van vier pagina's. De reportage wordt in de eerste helft van januari gemaakt door modefotografe Ann Vallé, in haar gloednieuwe studio Backflash in Antwerpen-Zuid. Het resultaat verschijnt op 26 januari in Knack Weekend, in de vorm van vier volle pagina's. De opbrengst van de uitzonderlijke veiling gaat volledig naar Music For Life, de verzoekplatenmarathon van Studio Brussel. De vierde editie van de geldinzamelingsactie staat in het teken van malaria, een ziekte die jaarlijks ruim een miljoen dodelijke slachtoffers maakt. Publicaties in Knack Weekend speelden in het verleden een belangrijke rol in de carrière van Belgische topmodellen als Anouck Lepère, An Oost en Jill Bauwens. De hoogste bieder redt dus niet alleen mensenlevens, maar krijgt ook een unieke kans om naam te maken in de modellenwereld. Meebieden op eBay Waag dus uw kans als u het topmodel (M/V) bent waar België op zit te wachten. Of heeft u misschien een natuurtalent in huis dat een kans verdient? Wilt u een onvergetelijke ervaring meepikken met vrienden? Kandidaten kunnen namelijk alleen poseren voor de shoot, of in groep (maximum vier personen). Knack Weekend zorgt voor kleding, professionele styling en make-up - verder zijn alleen lef en enthousiasme nodig. De veiling loopt vanaf vanavond 18u tot dinsdagavond 18u. Laat zien wat je waard bent: toon je hart voor de slachtoffers van malaria - en bewaar je beste looks voor Knack Weekend. Meebieden doe je op eBay.Wim Denolf