De Antwerpse ontwerpster An Buermans, die in februari het VTM-progamma 'De Designers' won, blijkt in de smaak te vallen bij de klanten van de Belgische kledingketen JBC. Na een eerste collectie eerder dit jaar, lanceert ze nu haar zomercollectie.

Buermans ging na haar overwinning aan de slag bij JBC, de kledingketen die haar winnende collectie uitbracht. De Antwerpse maakt in de nieuwe collectie terug gebruik van haar gekende patchwork, waarmee ze de jury van het televisieprogramma wist te overtuigen en uiteindelijk ook de overwinning in de wacht sleepte. Voorlopig beperkt An Buermans zich tot kledij voor meisjes en jonge vrouwen.

JBC werkte - naast An Buermans - ook al samen met Walter Van Beirendonck en Girls from Omsk. Deze designers ontwierpen elk een budgetvriendelijke catwalklook.

De zomercollectie van An Buermans ligt vanaf 6 juni in alle JBC-winkels.

Ruth Vanden Berghe

De Antwerpse ontwerpster An Buermans, die in februari het VTM-progamma 'De Designers' won, blijkt in de smaak te vallen bij de klanten van de Belgische kledingketen JBC. Na een eerste collectie eerder dit jaar, lanceert ze nu haar zomercollectie.Buermans ging na haar overwinning aan de slag bij JBC, de kledingketen die haar winnende collectie uitbracht. De Antwerpse maakt in de nieuwe collectie terug gebruik van haar gekende patchwork, waarmee ze de jury van het televisieprogramma wist te overtuigen en uiteindelijk ook de overwinning in de wacht sleepte. Voorlopig beperkt An Buermans zich tot kledij voor meisjes en jonge vrouwen.JBC werkte - naast An Buermans - ook al samen met Walter Van Beirendonck en Girls from Omsk. Deze designers ontwierpen elk een budgetvriendelijke catwalklook.De zomercollectie van An Buermans ligt vanaf 6 juni in alle JBC-winkels.Ruth Vanden Berghe