Holly Fulton, David Koma en Michael Van der Ham kwamen uit de bus als winnaars van de Britse Fashion Forward Awards. Zo meldt Grazia Daily.

Het winnen van de prestigieuze prijs betekent extra pre-fashionweek aandacht voor de drie womenswear ontwerpers die bovendien financiële steun zullen ontvangen gedurende twee seizoenen om hun merken op de kaart van de globale modewereld te plaatsen.

De Fashion Forward Awards is een initiatief van de British Fashion Council en wordt gesponsord door eBay Fashion en gesteund door de burgemeester van Londen. Hun doel is om talentvolle opkomende ontwerpers te steunen in het opstarten van hun bedrijf in Londen. Het initiatief zag in 2009 het levenslicht en bracht sindsdien al namen zoals Christopher Kane, Peter Pilotto en Jonathan Saunders voort.

De leiders van BFC legden uit aan Grazia Daily dat 'de Londense Fashion Week een van de meest creatieve en dynamische evenementen is op de modekalender waarin zowel erkende als opkomende Britse ontwerpers gepromoot worden bij een globaal publiek'. De London Fashion Week vindt dit jaar plaats van 15 tot 19 februari. Het winnen van deze prijs vlak voor de Fashion Week zal dus hopelijk de aandacht vestigen op de jonge ontwerpers en hun carrière een boost geven.

De jury van de Fashion Forward Awards bestaat uit mensen die een sleutelrol spelen in de mode-industrie, waaronder Caroline Rush, CEO van BFC; Melanie Smallwood, hoofd van eBay Fashion; Sarah Mower van MBE; en Paula Reed van Harvey Nichols.

Nu is het uitkijken geblazen naar de shows van de drie gelukkige winnaars. (LP)

Hieronder kan u de ontwerpers en hun weldoeners een beetje beter leren kennen:

Holly Fulton, David Koma en Michael Van der Ham kwamen uit de bus als winnaars van de Britse Fashion Forward Awards. Zo meldt Grazia Daily. Het winnen van de prestigieuze prijs betekent extra pre-fashionweek aandacht voor de drie womenswear ontwerpers die bovendien financiële steun zullen ontvangen gedurende twee seizoenen om hun merken op de kaart van de globale modewereld te plaatsen. De Fashion Forward Awards is een initiatief van de British Fashion Council en wordt gesponsord door eBay Fashion en gesteund door de burgemeester van Londen. Hun doel is om talentvolle opkomende ontwerpers te steunen in het opstarten van hun bedrijf in Londen. Het initiatief zag in 2009 het levenslicht en bracht sindsdien al namen zoals Christopher Kane, Peter Pilotto en Jonathan Saunders voort. De leiders van BFC legden uit aan Grazia Daily dat 'de Londense Fashion Week een van de meest creatieve en dynamische evenementen is op de modekalender waarin zowel erkende als opkomende Britse ontwerpers gepromoot worden bij een globaal publiek'. De London Fashion Week vindt dit jaar plaats van 15 tot 19 februari. Het winnen van deze prijs vlak voor de Fashion Week zal dus hopelijk de aandacht vestigen op de jonge ontwerpers en hun carrière een boost geven. De jury van de Fashion Forward Awards bestaat uit mensen die een sleutelrol spelen in de mode-industrie, waaronder Caroline Rush, CEO van BFC; Melanie Smallwood, hoofd van eBay Fashion; Sarah Mower van MBE; en Paula Reed van Harvey Nichols.Nu is het uitkijken geblazen naar de shows van de drie gelukkige winnaars. (LP)Hieronder kan u de ontwerpers en hun weldoeners een beetje beter leren kennen: