Je kent Willy Vanderperre al van verschillende campagnes voor onder andere Dior, Raf Simons, Givenchy en Jil Sander en wie weet wordt hij binnenkort de fotograaf die ook jou vereeuwigt, want voor een nieuw project is hij op zoek naar modellen.

Willy Vanderperre
© Willy Vanderperre

Zaterdag 30 mei tussen 11 en 18u kunnen zowel jongens als meisjes tussen 15 en 25 jaar oud zich aanmelden in jongerencentrum Kavka in Antwerpen. Vanderperre is op zoek naar skaters en streetkids. Wie aan deze beschrijving voldoet en niet bang is van de lens, stuurt best een mailtje naar info@mindbox.be voor meer informatie.

Willy Vanderperre
© Willy Vanderperre
Je kent Willy Vanderperre al van verschillende campagnes voor onder andere Dior, Raf Simons, Givenchy en Jil Sander en wie weet wordt hij binnenkort de fotograaf die ook jou vereeuwigt, want voor een nieuw project is hij op zoek naar modellen.Zaterdag 30 mei tussen 11 en 18u kunnen zowel jongens als meisjes tussen 15 en 25 jaar oud zich aanmelden in jongerencentrum Kavka in Antwerpen. Vanderperre is op zoek naar skaters en streetkids. Wie aan deze beschrijving voldoet en niet bang is van de lens, stuurt best een mailtje naar info@mindbox.be voor meer informatie.