Het Franse modehuis Balenciaga heeft bevestigd dat ze op zoek zijn naar een opvolger voor Nicolas Ghesquière. De ontwerper liet eerder deze week weten dat hij Balenciaga verlaat.

Isabelle Guichot, de CEO van Balenciaga, heeft tegen WWD gezegd dat ze wel degelijk druk op zoek zijn naar een nieuwe creatieve directeur. "De opvolger zal zo snel mogelijk benoemd worden, er komen verschillende ontwerpers in aanmerking", aldus Isabelle die nog geen concrete namen wilt lossen.

"Ik wil de organisatie en het merk verder laten ontwikkelen en wel zo snel mogelijk", vult ze verder aan. Over het vertrek van Ghesquière is ze vrij kort: "Hij heeft vele talenten en ik ben er zeker van dat hij goed terecht zal komen."

Uiteraard is de geruchtenmolen al op volle gang aan het draaien. Zo circuleren er al enkele namen waaronder Alexander Wang, Joseph Altuzarra, Bouchra Jarrar en Christopher Kane. (RDM)

Het Franse modehuis Balenciaga heeft bevestigd dat ze op zoek zijn naar een opvolger voor Nicolas Ghesquière. De ontwerper liet eerder deze week weten dat hij Balenciaga verlaat. Isabelle Guichot, de CEO van Balenciaga, heeft tegen WWD gezegd dat ze wel degelijk druk op zoek zijn naar een nieuwe creatieve directeur. "De opvolger zal zo snel mogelijk benoemd worden, er komen verschillende ontwerpers in aanmerking", aldus Isabelle die nog geen concrete namen wilt lossen. "Ik wil de organisatie en het merk verder laten ontwikkelen en wel zo snel mogelijk", vult ze verder aan. Over het vertrek van Ghesquière is ze vrij kort: "Hij heeft vele talenten en ik ben er zeker van dat hij goed terecht zal komen." Uiteraard is de geruchtenmolen al op volle gang aan het draaien. Zo circuleren er al enkele namen waaronder Alexander Wang, Joseph Altuzarra, Bouchra Jarrar en Christopher Kane. (RDM)