Het Belgische label 'Who's That Girl' opent een vijfde winkel in de Benelux. Binnenkort kan je naast Gent, Antwerpen, Berlijn en Amsterdam ook in Hasselt terecht voor de vrolijke kledij van 'Who's That Girl' en 'Wow To Go'.

In Hasselt opent heel binnenkort een gloednieuwe winkel van het Belgische label 'Who's That Girl'. Het is de derde winkel in ons land en de vijfde winkel in de Benelux. Zo heeft 'Who's That Girl' ook al winkels in Antwerpen, Gent, Berlijn en Amsterdam. Daarnaast worden de collecties ook verkocht in 300 verkooppunten.

In de nieuwe winkel in Hasselt zal enerzijds de kleding van 'Who's That Girl' verkocht worden, maar anderzijds ook 'Wow To Go'. Dit is een collectie voor de meer volwassen vrouw, maar ook binnen het label van 'Who's That Girl'. Momenteel is het label nog volop op zoek naar werkkrachten voor in de nieuwe shop.

Kleur! Kleur! Kleur!

Who's That Girl is een Belgisch label dat werd opgericht in 2002. Het is een heel herkenbaar merk, dat steeds werkt rond kleuren en prints. De collecties hebben een lichte sixties en seventies-vibe, wat hen behoorlijk uniek maakt. De collecties van Who's That Girl vallen in de smaak bij jong en oud. (LVR)

Het Belgische label 'Who's That Girl' opent een vijfde winkel in de Benelux. Binnenkort kan je naast Gent, Antwerpen, Berlijn en Amsterdam ook in Hasselt terecht voor de vrolijke kledij van 'Who's That Girl' en 'Wow To Go'. In Hasselt opent heel binnenkort een gloednieuwe winkel van het Belgische label 'Who's That Girl'. Het is de derde winkel in ons land en de vijfde winkel in de Benelux. Zo heeft 'Who's That Girl' ook al winkels in Antwerpen, Gent, Berlijn en Amsterdam. Daarnaast worden de collecties ook verkocht in 300 verkooppunten. In de nieuwe winkel in Hasselt zal enerzijds de kleding van 'Who's That Girl' verkocht worden, maar anderzijds ook 'Wow To Go'. Dit is een collectie voor de meer volwassen vrouw, maar ook binnen het label van 'Who's That Girl'. Momenteel is het label nog volop op zoek naar werkkrachten voor in de nieuwe shop. Kleur! Kleur! Kleur! Who's That Girl is een Belgisch label dat werd opgericht in 2002. Het is een heel herkenbaar merk, dat steeds werkt rond kleuren en prints. De collecties hebben een lichte sixties en seventies-vibe, wat hen behoorlijk uniek maakt. De collecties van Who's That Girl vallen in de smaak bij jong en oud. (LVR)