Nu ja, dendert: door het winterweer heeft de trein in 'Come Together' de nodige vertraging opgelopen, waardoor feestplannen met familie en dierbaren in het gedrang komen voor al wie op de trein zit. "Dit verhaal zal meer dan ooit impact hebben in een tijd waar wij allemaal een knuffel van een vreemde kunnen gebruiken," aldus acteur Adrien Brody.

En de kerstcollectie zelf? "Het gaat om het combineren van het informele met het formele, om in de feeststemming te komen om jou op te kleden en gezellig samen te zijn met vrienden." Zo zegt Pernilla Wohlfahrt, H&M's Head of Design.

Nu ja, dendert: door het winterweer heeft de trein in 'Come Together' de nodige vertraging opgelopen, waardoor feestplannen met familie en dierbaren in het gedrang komen voor al wie op de trein zit. "Dit verhaal zal meer dan ooit impact hebben in een tijd waar wij allemaal een knuffel van een vreemde kunnen gebruiken," aldus acteur Adrien Brody. En de kerstcollectie zelf? "Het gaat om het combineren van het informele met het formele, om in de feeststemming te komen om jou op te kleden en gezellig samen te zijn met vrienden." Zo zegt Pernilla Wohlfahrt, H&M's Head of Design.