Het bedrijf biedt de vrouwen de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het arbeidsproces terwijl ze tegelijkertijd getraind en opgeleid worden. 'Vanaf het begin maakte het ondersteunen van Syrische en Jordaanse vluchtelingenvrouwen deel uit van de bedrijfsidentiteit. Hun situatie is aanzienlijk verbeterd sinds ze hier aan de slag zijn gegaan', verklaart CEO Agnes Aistleitner.

Het doel van Teenah is om een veerkrachtige gemeenschap op te bouwen die in staat is om te gaan met de constante veranderingen van de huidige samenleving, en om gelijke tred te houden met de technologische ontwikkelingen in de textielindustrie. Teenah kondigt nu haar vernieuwde website aan in het kader van hun nieuwe webshop.

Het bedrijf biedt de vrouwen de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het arbeidsproces terwijl ze tegelijkertijd getraind en opgeleid worden. 'Vanaf het begin maakte het ondersteunen van Syrische en Jordaanse vluchtelingenvrouwen deel uit van de bedrijfsidentiteit. Hun situatie is aanzienlijk verbeterd sinds ze hier aan de slag zijn gegaan', verklaart CEO Agnes Aistleitner.Het doel van Teenah is om een veerkrachtige gemeenschap op te bouwen die in staat is om te gaan met de constante veranderingen van de huidige samenleving, en om gelijke tred te houden met de technologische ontwikkelingen in de textielindustrie. Teenah kondigt nu haar vernieuwde website aan in het kader van hun nieuwe webshop.