De webshop 'Lily and the Lady' trekt op zondagnamiddag richting Antwerpen. In het kapsalon Snip Snip kun je in levende lijve alle goodies ontdekken die de shop te bieden heeft. Van Hoss Intropia en Just in Case tot Magdalena en OMSK.

Blogster Patricia Goijens (won in 2012 & 2013 de Weekend Blog Award in de categorie Mode met de blog 'Ella & Louise') startte in 2010 een toffe online boetiek samen met haar moeder Mariette. Wie items van Lies Wambacq, Beatriz Furest en Nice Things wil bemachtigen, kan terecht op hun webshop. Maar af en toe trekken de dames de wijde wereld in om hun klanten onder te dompelen in de 'Lily and the Lady'-atmosfeer.

Nu kozen ze het hippe Antwerpse kapsalon Snip Snip als place-to-be voor hun pop-upproject. Geen fast fashion voor Patricia en Mariette, ze prefereren kwalitatieve stuks die enkele seizoenen in je garderobe passen. Wie nog een essentieel item nodig heeft of wie gewoon graag shopt, moet dus zeker naar Antwerpen op zondag. (AB)

Lily and the Lady pops up at Snip.Snip! - Charlottalei 36, 2018 Antwerpen - 12u-18u

De webshop 'Lily and the Lady' trekt op zondagnamiddag richting Antwerpen. In het kapsalon Snip Snip kun je in levende lijve alle goodies ontdekken die de shop te bieden heeft. Van Hoss Intropia en Just in Case tot Magdalena en OMSK.Blogster Patricia Goijens (won in 2012 & 2013 de Weekend Blog Award in de categorie Mode met de blog 'Ella & Louise') startte in 2010 een toffe online boetiek samen met haar moeder Mariette. Wie items van Lies Wambacq, Beatriz Furest en Nice Things wil bemachtigen, kan terecht op hun webshop. Maar af en toe trekken de dames de wijde wereld in om hun klanten onder te dompelen in de 'Lily and the Lady'-atmosfeer.Nu kozen ze het hippe Antwerpse kapsalon Snip Snip als place-to-be voor hun pop-upproject. Geen fast fashion voor Patricia en Mariette, ze prefereren kwalitatieve stuks die enkele seizoenen in je garderobe passen. Wie nog een essentieel item nodig heeft of wie gewoon graag shopt, moet dus zeker naar Antwerpen op zondag. (AB) Lily and the Lady pops up at Snip.Snip! - Charlottalei 36, 2018 Antwerpen - 12u-18u