Webshops voor jonge hipsters

Koop kerstcadeautjes voor de kids op de nieuwe Belgische webshops Goldfish.be en Les Bonnes Manières.

Goldfish Goldfish.be is na enkele maanden proefdraaien helemaal klaar om mama’s en papa’s te voorzien van de hipste kledij voor hun jonge pagadders.

De webshop van Eva Devisch verkoopt kleedjes, schoenen, T-shirts, pyama’s en nog veel meer voor baby’s en kinderen tot 12 jaar.

Vooral de uitstekende selectie van hippe en betaalbare merken kan ons bekoren. Op dit moment kan je er al terecht voor onder meer Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, Mini Rodini, Lily-Balou en – een van onze persoonlijke favorieten – Bobo Choses. Tegen de lente van 2012 wordt dit aanbod versterkt met Beau Loves, Petit by Sophie Schnoor, Pale Pink en enkele badmodemerken.

Les Bonnes Manières

Deze webshop voor kinderen van 0 tot 6 jaar wordt gekenmerkt door zijn rock-‘n-roll stijl met een humoristische knipoog. De keuze van merken weerspiegelt deze visie: Baby Version Rock, Charly M, My Name is Simone, Rock Your Baby…

Het aanbod is vrij uitgebreid, van babykleding tot zelfs papflessen en speelmatten. Dezer dagen kan je op Les Bonnes Manières bovendien een selectie Christmas outfits op de kop tikken.

Nog andere online kerstshopping-tips voor de allerkleinsten: The Bee and the Orange Tree, Lou en Louis, Pepatino, Whoost en De Kleine Zebra.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content