Wat kunnen we leren van goed geklede sterren uit Hollywood? En wat kunnen we zelf toepassen in onze garderobe om stralend voor de dag te komen? We geven alvast vijf tips, gezien in Hollywood, mee om u op uw allermooiste te kleden.

1. Ondergoed

Alles begint bij een goede basis. Bekijk goedpassende lingerie als de fundering, waarop je de rest van je outfit kan gaan bouwen. Het dragen van een BH met de juiste maat, doet wonderen. Niet enkel is de vorm perfect, maar ook je voelt je ook stukken comfortabeler. Kies voor ondergoed waar je de naden zo weinig mogelijk ziet en ze zeker niet door de jurk ziet verschijnen.

2. Pasvorm moet perfect zijn

Het is belangrijk om kleding te kiezen die past bij jouw figuur. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld: draag geen rok onder de knieën als je korte benen hebt. Laat de boodschap duidelijk zijn: laat je niet enkel verleiden door de mooie kleur of afwerking ,maar kijk ook naar de vorm van het kledingstuk en hoe het samengaat met de vorm van het lichaam. En wonderlijk trucje kan zijn om je kleren te laten innemen zodat een trui perfect op jouw taille valt.

3. De juiste kleuren met elkaar combineren

Zorg ervoor dat je kleren niet enkel passen bij de kleur van je huid, ogen en haar, maar ook dat de combinatie van kleuren een smakelijk geheel vormen. Een ster die je hierbij kan inspireren is Jessica Chastain. Zij kiest kleuren telkens opnieuw voor erg flatterende kleuren.

4. Durf te experimenteren

Kleur met je kledingkeuzes ook eens buiten de lijntjes. Waar de vorige tips zich er op richten om alles vloeiend in elkaar te laten overlopen en alles zo veel mogelijk te matchen, kan je soms ook eens gedurfde en grappige outfits samenstellen. Denk aan glitterstofjes, gedurfde prints of sneakers onder een jurk. Plezier gegarandeerd! (LVR)

Wat kunnen we leren van goed geklede sterren uit Hollywood? En wat kunnen we zelf toepassen in onze garderobe om stralend voor de dag te komen? We geven alvast vijf tips, gezien in Hollywood, mee om u op uw allermooiste te kleden. 1. Ondergoed Alles begint bij een goede basis. Bekijk goedpassende lingerie als de fundering, waarop je de rest van je outfit kan gaan bouwen. Het dragen van een BH met de juiste maat, doet wonderen. Niet enkel is de vorm perfect, maar ook je voelt je ook stukken comfortabeler. Kies voor ondergoed waar je de naden zo weinig mogelijk ziet en ze zeker niet door de jurk ziet verschijnen. 2. Pasvorm moet perfect zijn Het is belangrijk om kleding te kiezen die past bij jouw figuur. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld: draag geen rok onder de knieën als je korte benen hebt. Laat de boodschap duidelijk zijn: laat je niet enkel verleiden door de mooie kleur of afwerking ,maar kijk ook naar de vorm van het kledingstuk en hoe het samengaat met de vorm van het lichaam. En wonderlijk trucje kan zijn om je kleren te laten innemen zodat een trui perfect op jouw taille valt. 3. De juiste kleuren met elkaar combineren Zorg ervoor dat je kleren niet enkel passen bij de kleur van je huid, ogen en haar, maar ook dat de combinatie van kleuren een smakelijk geheel vormen. Een ster die je hierbij kan inspireren is Jessica Chastain. Zij kiest kleuren telkens opnieuw voor erg flatterende kleuren. 4. Durf te experimenteren Kleur met je kledingkeuzes ook eens buiten de lijntjes. Waar de vorige tips zich er op richten om alles vloeiend in elkaar te laten overlopen en alles zo veel mogelijk te matchen, kan je soms ook eens gedurfde en grappige outfits samenstellen. Denk aan glitterstofjes, gedurfde prints of sneakers onder een jurk. Plezier gegarandeerd! (LVR)