De meesten onder ons hebben het gelukkig al achter de rug, de zoektocht naar het perfecte badpak of de juiste bikini die ons lichaam alle eer aandoet. Want wanneer de cups eindelijk goed zitten, snijdt het elastiek weer in onze heupen of is er te veel losse stof aan de buik. Wat bedoelen ze in godesnaam met dit ontwerp? En is dat nu niet héél diep uitgesneden vanachter? Waar moeten deze bandjes heen? Help! Of néé! Laat die deur maar dicht!

Vrouwen kennen de worsteling in een onflatteus verlicht pashokje maar al te goed, maar mannen krijgen er pas dankzij Buzzfeed mee te maken. "Ok, niemand kàn er onmogelijk goed uitzien in dit ... ding".

Welcome to our world!

De meesten onder ons hebben het gelukkig al achter de rug, de zoektocht naar het perfecte badpak of de juiste bikini die ons lichaam alle eer aandoet. Want wanneer de cups eindelijk goed zitten, snijdt het elastiek weer in onze heupen of is er te veel losse stof aan de buik. Wat bedoelen ze in godesnaam met dit ontwerp? En is dat nu niet héél diep uitgesneden vanachter? Waar moeten deze bandjes heen? Help! Of néé! Laat die deur maar dicht!Vrouwen kennen de worsteling in een onflatteus verlicht pashokje maar al te goed, maar mannen krijgen er pas dankzij Buzzfeed mee te maken. "Ok, niemand kàn er onmogelijk goed uitzien in dit ... ding". Welcome to our world!