Sommige meteorologen voorspellen een ijskoude winter, met vriestemperaturen en meters sneeuw. Warme en waterbestendige kleren zijn alvast geen overbodige luxe.

Het Zwitserse Kjus staat al meer dan tien jaar voor wat ze zelf uncompromising skiwear noemen, gekenmerkt door een strak design, innoverende materialen en optimale bewegingsvrijheid.

Een van de toppers uit de collectie is de Helium Jacket, met zijn 888 gram een van de lichtste ski-jassen ter wereld. Nieuw in het aanbod is de FRX-collectie, voor jonge durfals op de piste.

Halsbrekende toeren zijn echter niet vereist om een Kjus te dragen, het design is modieus genoeg voor een wandeling door de stad.

Ellen De Wolf

Prijzen in het hogere segment. www.kjus.com

Sommige meteorologen voorspellen een ijskoude winter, met vriestemperaturen en meters sneeuw. Warme en waterbestendige kleren zijn alvast geen overbodige luxe. Het Zwitserse Kjus staat al meer dan tien jaar voor wat ze zelf uncompromising skiwear noemen, gekenmerkt door een strak design, innoverende materialen en optimale bewegingsvrijheid. Een van de toppers uit de collectie is de Helium Jacket, met zijn 888 gram een van de lichtste ski-jassen ter wereld. Nieuw in het aanbod is de FRX-collectie, voor jonge durfals op de piste. Halsbrekende toeren zijn echter niet vereist om een Kjus te dragen, het design is modieus genoeg voor een wandeling door de stad. Ellen De Wolf Prijzen in het hogere segment. www.kjus.com