Bontwerker Walter Lecompte was al bijna veertig jaar ambachtsman toen hij eind jaren tachtig de bonthandel Slachmuylder overnam. In 1995 lanceerde hij, in volle anti-bontperiode, Fur for @ New Generation, waarbij hij traditie en moderniteit probeert te vermengen. Konijn, astrakan, mink, nerts, Tibetlam en kalfsvacht worden met moderne technieken bewerkt en bedrukt.

De showrooms in Parijs en Milaan hebben klanten in Europa, de VS en Japan, terwijl de bontman heeft samengewerkt met onder anderen Delvaux, Motorola en de Brusselse Muntschouwburg. Ook Dries Van Noten, Ann Demeulemeester en Chanel bestelden bontaccessoires bij de Belg. (WD)

Bontwerker Walter Lecompte was al bijna veertig jaar ambachtsman toen hij eind jaren tachtig de bonthandel Slachmuylder overnam. In 1995 lanceerde hij, in volle anti-bontperiode, Fur for @ New Generation, waarbij hij traditie en moderniteit probeert te vermengen. Konijn, astrakan, mink, nerts, Tibetlam en kalfsvacht worden met moderne technieken bewerkt en bedrukt. De showrooms in Parijs en Milaan hebben klanten in Europa, de VS en Japan, terwijl de bontman heeft samengewerkt met onder anderen Delvaux, Motorola en de Brusselse Muntschouwburg. Ook Dries Van Noten, Ann Demeulemeester en Chanel bestelden bontaccessoires bij de Belg. (WD)