Nu de lompe, lange gevaren genaamd 'selfiestick' stilaan van alle grote festivals en openbare plaatsen worden geweerd, zoeken door-zichzelf-geobsedeerde selfie kings and queens dringend een nieuw gadget waarmee ze toch zichzelf kunnen vereeuwigen - Kijk wat de wind doet met mijn haar! Kijk wat de wind NU doet met mijn haar!- zonder dat ze daarvoor onflatterende poses moeten aannemen. Stel je immers voor dat je een foto van jezelf in vooraanzicht online moet smijten. As if.

MizMooz springt met beide voeten in het gat in de markt en lanceerde onderstaand filmpje dat de komst van de selfieschoen aankondigt. Het principe? Beide schoenen hebben een gleuf voor je smartphone (want iedereen heeft nu eenmaal een goede en een slechte kant) en met een teenomdraai is je foto genomen. Simpel, toch?

Wij hebben echter zo onze bedenkingen voor het succes van deze selfieshoes.

  • Laat ons eerlijk zijn: die schoenen ZIEN er niet uit. Het zijn het type stappers dat je aangeregen werd toen je vakantiejob deed in Het Land Van Ooit omdat ze comfortabel zijn maar toch passen bij je schreeuwlelijke Middeleeuwse jurk gemaakt van voering en veel te veel tule.
  • Wat als het regent? Die twee gigantische gleuven vooraan lijken weinig bescherming te bieden, en wat als je vervolgens je smartphone moet steken in een kletsnatte, zompige... soit.
  • Wat met mensen die helemaal niet zo lenig zijn en, stel, hun been maar in een hoek van 15 graden krijgen? Ik vraag het voor een vriend.
  • Het zijn aprilvissen. Uiterààrd zijn ze het aprilvissen. Tenminste dat beweert MizMooz. Want wie zegt dat dit niet gewoon een gefaalde pitch is? Op Twitter waren sommigen er alleszins mee weg.
Nu de lompe, lange gevaren genaamd 'selfiestick' stilaan van alle grote festivals en openbare plaatsen worden geweerd, zoeken door-zichzelf-geobsedeerde selfie kings and queens dringend een nieuw gadget waarmee ze toch zichzelf kunnen vereeuwigen - Kijk wat de wind doet met mijn haar! Kijk wat de wind NU doet met mijn haar!- zonder dat ze daarvoor onflatterende poses moeten aannemen. Stel je immers voor dat je een foto van jezelf in vooraanzicht online moet smijten. As if.MizMooz springt met beide voeten in het gat in de markt en lanceerde onderstaand filmpje dat de komst van de selfieschoen aankondigt. Het principe? Beide schoenen hebben een gleuf voor je smartphone (want iedereen heeft nu eenmaal een goede en een slechte kant) en met een teenomdraai is je foto genomen. Simpel, toch? Wij hebben echter zo onze bedenkingen voor het succes van deze selfieshoes.