Een primeur op Facebook: op woensdag 7 oktober zal het Franse luxehuis Louis Vuitton live het defilé voor de lente-zomercollectie 2010 uitzenden op de sociale netwerksite.

Louis Vuitton biedt daarmee het grote publiek toegang tot zijn defilé, dat op het hetzelfde moment plaatsvindt in Parijs.

In mei 2009 registreerde het Franse luxelabel zich ook al Twitter, waar het nu een 40.000-tal leden telt. Enkele weken later volgde een interactieve website met inbreng van Amerikaanse astronauten en de Facebookpagina 'The art of travel by Louis Vuitton', die fans op de hoogte houdt van het laatste nieuws.

Het modedefilé, nog steeds onder de creatieve leiding van Marc Jacobs, is live op Facebook te bewonderen op woensdag 7 oktober, omstreeks 14u30.

Dinsdag vertoonde Alexander McQueen al zijn defilé, dat plaatshad in het imposante Palais Omnisport in Parijs, via zijn site.

JoÃ"lle Verstraeten.

Info: www.facebook.com/louisvuitton

Een primeur op Facebook: op woensdag 7 oktober zal het Franse luxehuis Louis Vuitton live het defilé voor de lente-zomercollectie 2010 uitzenden op de sociale netwerksite.Louis Vuitton biedt daarmee het grote publiek toegang tot zijn defilé, dat op het hetzelfde moment plaatsvindt in Parijs.In mei 2009 registreerde het Franse luxelabel zich ook al Twitter, waar het nu een 40.000-tal leden telt. Enkele weken later volgde een interactieve website met inbreng van Amerikaanse astronauten en de Facebookpagina 'The art of travel by Louis Vuitton', die fans op de hoogte houdt van het laatste nieuws.Het modedefilé, nog steeds onder de creatieve leiding van Marc Jacobs, is live op Facebook te bewonderen op woensdag 7 oktober, omstreeks 14u30.Dinsdag vertoonde Alexander McQueen al zijn defilé, dat plaatshad in het imposante Palais Omnisport in Parijs, via zijn site.JoÃ"lle Verstraeten. Info: www.facebook.com/louisvuitton