Geen nood, ontwerper Jean Paul Gaultier denkt nog lang niet aan stoppen. In een sketch voor i-D Magazine speelt hij naast de Britse actrice Jennifer Saunders, vooral bekend van Absolutely Fabulous.

De Franse ontwerper vertoefde in London om een overzichtstentoonstelling met zijn designs te openen. Ter gelegenheid van deze expo hield Gaultier een dubbelinterview met de bekende comédienne, waarin ze hun 'samenwerking' aankondigen. De twee dollen met elkaar en het is leuk om te zien.

Onder de naam 'French & Saunders' zou het hilarische duo een collectie lanceren. Gaultier is in de wolken met zijn nieuwste aanwinst en noemt de stijl van Saunders 'goddelijk en uniek'. Uniek, iets wat we ook van het tekentalent van de actrice kunnen zeggen.

Met quotes als 'Jij maakt een jurk van een krokodil, ik maak een jurk voor een krokodil' tovert Saunders een glimlach op ons gezicht. Wanneer Gaultier haar aanduidt als zijn nieuwste muze en zelfs verkondigt dat ze hem kan opvolgen als hij er mee zou stoppen, dan zijn we blij dat dit maar een grapje is. (AB)

Geen nood, ontwerper Jean Paul Gaultier denkt nog lang niet aan stoppen. In een sketch voor i-D Magazine speelt hij naast de Britse actrice Jennifer Saunders, vooral bekend van Absolutely Fabulous.De Franse ontwerper vertoefde in London om een overzichtstentoonstelling met zijn designs te openen. Ter gelegenheid van deze expo hield Gaultier een dubbelinterview met de bekende comédienne, waarin ze hun 'samenwerking' aankondigen. De twee dollen met elkaar en het is leuk om te zien.Onder de naam 'French & Saunders' zou het hilarische duo een collectie lanceren. Gaultier is in de wolken met zijn nieuwste aanwinst en noemt de stijl van Saunders 'goddelijk en uniek'. Uniek, iets wat we ook van het tekentalent van de actrice kunnen zeggen.Met quotes als 'Jij maakt een jurk van een krokodil, ik maak een jurk voor een krokodil' tovert Saunders een glimlach op ons gezicht. Wanneer Gaultier haar aanduidt als zijn nieuwste muze en zelfs verkondigt dat ze hem kan opvolgen als hij er mee zou stoppen, dan zijn we blij dat dit maar een grapje is. (AB)