Op weekend.be kon u altijd al terecht voor de nieuwste catwalkbeelden en -trends. Op algemene vraag breiden we dat aanbod nu uit met de lancering van weekend.be/catwalk, waar de fotografen van Knack Weekend en Le Vif Weekend u meenemen naar de modeweken van New York, Londen, Milaan en Parijs.

Binnen de 24 uur na de show, en maanden voor de kleding in de winkel ligt, kunt u dus al meegenieten van de nieuwste collecties. Naast de internationale modeweken stellen we er trouwens ook de eindejaarsdefilés van onze eigen modeacademies van Antwerpen en La Cambre voor. Om een en ander in de verf te zetten, schenken we een weekendje in eigen land weg, met een overnachting in hotel Julien in Antwerpen, of Be Manos in Brussel.

Pieter Lansoght.

Weekend.be/catwalk: vanaf 8 juni. De aftrap wordt gegeven door de studenten van La Cambre.

Op weekend.be kon u altijd al terecht voor de nieuwste catwalkbeelden en -trends. Op algemene vraag breiden we dat aanbod nu uit met de lancering van weekend.be/catwalk, waar de fotografen van Knack Weekend en Le Vif Weekend u meenemen naar de modeweken van New York, Londen, Milaan en Parijs. Binnen de 24 uur na de show, en maanden voor de kleding in de winkel ligt, kunt u dus al meegenieten van de nieuwste collecties. Naast de internationale modeweken stellen we er trouwens ook de eindejaarsdefilés van onze eigen modeacademies van Antwerpen en La Cambre voor. Om een en ander in de verf te zetten, schenken we een weekendje in eigen land weg, met een overnachting in hotel Julien in Antwerpen, of Be Manos in Brussel.Pieter Lansoght. Weekend.be/catwalk: vanaf 8 juni. De aftrap wordt gegeven door de studenten van La Cambre.