In New York kan je momenteel een eerste glimp opvangen van de zomermode voor 2010. Gevestigde waarden als Ralph Lauren of Tommy Hilfiger tonen er hun creaties naast jonge ontwerpers die in de gaten worden gehouden door first lady Michelle Obama.

Na de modeweek van New York vliegen modellen, aankopers en pers naar Londen, Milaan en Parijs om ook daar de modebarometer voor volgende zomer op te meten. Thuisblijvers kunnen alle defilés volgen dankzij de fotografen van Knack Weekend en Le Vif Weekend die een hele maand lang post vatten bij alle catwalks en 24 uur na een defilé de beelden van de hele collectie online plaatsen.

Slechts één adres voor wie nu al uitkijkt naar de zomer: www.weekend.be/catwalk

Wedstrijd: Win een verblijf voor 2 personen in de modestad New York City.

In New York kan je momenteel een eerste glimp opvangen van de zomermode voor 2010. Gevestigde waarden als Ralph Lauren of Tommy Hilfiger tonen er hun creaties naast jonge ontwerpers die in de gaten worden gehouden door first lady Michelle Obama. Na de modeweek van New York vliegen modellen, aankopers en pers naar Londen, Milaan en Parijs om ook daar de modebarometer voor volgende zomer op te meten. Thuisblijvers kunnen alle defilés volgen dankzij de fotografen van Knack Weekend en Le Vif Weekend die een hele maand lang post vatten bij alle catwalks en 24 uur na een defilé de beelden van de hele collectie online plaatsen. Slechts één adres voor wie nu al uitkijkt naar de zomer: www.weekend.be/catwalk Wedstrijd: Win een verblijf voor 2 personen in de modestad New York City.