De Amerikaanse Vogue heeft Kim Kardashian niet opgenomen in hun slideshow over het Met Gala in New York. De bloemenjurk die Kim Kardashian droeg op het evenement kreeg heel wat kritiek en de storm is nog niet gaan liggen. Meer zelfs: Vogue doet er nog een schepje bovenop.

Anna Wintour is geen grote fan van Kim Kardashian, maar nu werd de reality- ster zelfs weggelaten uit de slideshow van best geklede gasten op het Met Gala in New York. Opvallend is dat haar vriend, Kanye West, wel werd opgenomen in de slideshow, maar Kim werd er netjes uit weggeknipt. Beiden waren gekleed in een outfit van Givenchy.

Spuuglelijke bloemenjurk

De bloemenjurk die Kim Kardashian droeg op het Met Gala in New York kreeg heel wat kritiek over zich heen en is het middelpunt van spot. Zo deelde acteur Robin Williams een foto van zichzelf als 'Mrs Doubtfire' in bloemenjurk en plaatste er de foto van Kim Kardashian naast. 'I think I wore it better!', schreef de acteur al grappend bij. Dit beeld werd ondertussen al meer dan 70.000 keer gedeeld. De jurk wordt beschreven als een 'bloemetjesgordijn' en de gespecialiseerde modepers heeft nauwelijks een goed woordje over voor Kim. Auch.

De ontwerper neemt het op voor Kim

De ontwerper van de jurk, Riccardo Tisci van Givenchy, neemt het op voor de keuze van Kim Kardashian. Hij vertelt aan WWD dat hij een speciale jurk voor haar wou creëren omdat zij hem altijd heeft gesteund. Het bloemig gewaad met hoge split weerspiegelde volgens Tisci punk met een romantische toets. Zelf is hij helemaal in de wolken over de jurk en look van Kim en zegt dat zij de mooiste zwangere vrouw is die hij ooit in zijn carrière heeft mogen kleden. (LVR)

De Amerikaanse Vogue heeft Kim Kardashian niet opgenomen in hun slideshow over het Met Gala in New York. De bloemenjurk die Kim Kardashian droeg op het evenement kreeg heel wat kritiek en de storm is nog niet gaan liggen. Meer zelfs: Vogue doet er nog een schepje bovenop. Anna Wintour is geen grote fan van Kim Kardashian, maar nu werd de reality- ster zelfs weggelaten uit de slideshow van best geklede gasten op het Met Gala in New York. Opvallend is dat haar vriend, Kanye West, wel werd opgenomen in de slideshow, maar Kim werd er netjes uit weggeknipt. Beiden waren gekleed in een outfit van Givenchy.Spuuglelijke bloemenjurk De bloemenjurk die Kim Kardashian droeg op het Met Gala in New York kreeg heel wat kritiek over zich heen en is het middelpunt van spot. Zo deelde acteur Robin Williams een foto van zichzelf als 'Mrs Doubtfire' in bloemenjurk en plaatste er de foto van Kim Kardashian naast. 'I think I wore it better!', schreef de acteur al grappend bij. Dit beeld werd ondertussen al meer dan 70.000 keer gedeeld. De jurk wordt beschreven als een 'bloemetjesgordijn' en de gespecialiseerde modepers heeft nauwelijks een goed woordje over voor Kim. Auch.De ontwerper neemt het op voor Kim De ontwerper van de jurk, Riccardo Tisci van Givenchy, neemt het op voor de keuze van Kim Kardashian. Hij vertelt aan WWD dat hij een speciale jurk voor haar wou creëren omdat zij hem altijd heeft gesteund. Het bloemig gewaad met hoge split weerspiegelde volgens Tisci punk met een romantische toets. Zelf is hij helemaal in de wolken over de jurk en look van Kim en zegt dat zij de mooiste zwangere vrouw is die hij ooit in zijn carrière heeft mogen kleden. (LVR)