Karlie Kloss en Guy-Manuel de Homem-Christo en Thomas Bangalter van Daft Punk werden onlangs nog gespot in New York met een cameraploeg om hen heen zwermend.

Er werd gefluisterd dat Kloss, helemaal trendy met een pimped out crimped out bobkapsel, een rol zou spelen in de nieuwe videoclip van het gehelmde duo.

Vogue US heeft nu echter bekend gemaakt dat het drietal samen een fotoshoot had in The Big Apple en de foto's zijn ondertussen naar het internet doorgesijpeld.

Dat een modeblad kiest voor Karlie Kloss is uiteraard niet verwonderlijk, maar ook Daft Punk heeft een nauwe band met de modewereld. Het duo mag vaak after-party's verzorgen op de Parijse modeweek, leverde de soundtrack voor de Chanel modeshow en is ook te zien in Yves Saint Laurents Music Project. (KS)

Karlie Kloss en Guy-Manuel de Homem-Christo en Thomas Bangalter van Daft Punk werden onlangs nog gespot in New York met een cameraploeg om hen heen zwermend. Er werd gefluisterd dat Kloss, helemaal trendy met een pimped out crimped out bobkapsel, een rol zou spelen in de nieuwe videoclip van het gehelmde duo. Vogue US heeft nu echter bekend gemaakt dat het drietal samen een fotoshoot had in The Big Apple en de foto's zijn ondertussen naar het internet doorgesijpeld. Dat een modeblad kiest voor Karlie Kloss is uiteraard niet verwonderlijk, maar ook Daft Punk heeft een nauwe band met de modewereld. Het duo mag vaak after-party's verzorgen op de Parijse modeweek, leverde de soundtrack voor de Chanel modeshow en is ook te zien in Yves Saint Laurents Music Project. (KS)