Een week nadat het vliegtuig met onder meer Vittorio Missoni - erfgenaam van het mode-imperium Missoni - verdween voor de kust van Venezuela, zou er eindelijk wat schot in de zaak komen.
Er werd de voorbije dagen gespeculeerd en gepraat over ontvoeringen en de overlevingskansen van de vier inzittenden, maar nu is er eindelijk wat nieuws dat snel voor antwoord zou kunnen zorgen. Een militaire radar heeft kunnen aantonen waar het vliegtuigje plots hoogte begon te verliezen.

Volgens de Italiaanse ambassade in Caracas verdween het vliegtuig van de radar 'boven een gebied waar het water tot 2.000 meter diep is, te diep voor de zoekinstrumenten die momenteel worden ingezet', zo meldt WWD. De autoriteiten melden alvast dat ze de zoektocht de komende acht dagen zullen voortzetten boven het gelokaliseerde gebied met meer geschikte middelen.

Ondertussen staat de mannenshow van Missoni gepland om door te gaan in Milaan. (RDM)

Een week nadat het vliegtuig met onder meer Vittorio Missoni - erfgenaam van het mode-imperium Missoni - verdween voor de kust van Venezuela, zou er eindelijk wat schot in de zaak komen. Er werd de voorbije dagen gespeculeerd en gepraat over ontvoeringen en de overlevingskansen van de vier inzittenden, maar nu is er eindelijk wat nieuws dat snel voor antwoord zou kunnen zorgen. Een militaire radar heeft kunnen aantonen waar het vliegtuigje plots hoogte begon te verliezen. Volgens de Italiaanse ambassade in Caracas verdween het vliegtuig van de radar 'boven een gebied waar het water tot 2.000 meter diep is, te diep voor de zoekinstrumenten die momenteel worden ingezet', zo meldt WWD. De autoriteiten melden alvast dat ze de zoektocht de komende acht dagen zullen voortzetten boven het gelokaliseerde gebied met meer geschikte middelen. Ondertussen staat de mannenshow van Missoni gepland om door te gaan in Milaan. (RDM)