Een vliegtuigje met onder andere Vittorio Missoni - zoon van de bekende stylist Ottavio Missoni - en zijn vrouw Maurizia Castiglioni aan boord is voor de kust van Venezuela van de radar verdwenen.

De piloot en copiloot, evenals twee vrienden van het Italiaanse stel, zijn ook als vermist opgegeven. De uitgebreide zoektocht werd meteen ingezet, voorlopig tevergeefs. Zowel aircrafts als motorboten en helikopters worden ingeschakeld.

De 58-jarige Vittorio Missoni is marketingdirecteur van het Italiaanse modehuis Missoni. Hij is de oudste zoon van Ottavio, oprichter van de modeconcern en op zijn 91ste nog altijd gepassioneerd voor de modewereld. Vittorio was samen met echtgenote Maurizia Castiglioni en twee vrienden op de terugweg van een vakantie.

Exact vier jaar geleden verdween op dezelfde route ook al een vliegtuig met 14 mensen aan boord, waaronder 8 Italianen. Enkel het lichaam van de Venezuelaanse co-piloot spoelde wat later aan. De andere slachtoffers werden nooit gevonden. Het wrak bleef spoorloos. (DB)

Een vliegtuigje met onder andere Vittorio Missoni - zoon van de bekende stylist Ottavio Missoni - en zijn vrouw Maurizia Castiglioni aan boord is voor de kust van Venezuela van de radar verdwenen. De piloot en copiloot, evenals twee vrienden van het Italiaanse stel, zijn ook als vermist opgegeven. De uitgebreide zoektocht werd meteen ingezet, voorlopig tevergeefs. Zowel aircrafts als motorboten en helikopters worden ingeschakeld.De 58-jarige Vittorio Missoni is marketingdirecteur van het Italiaanse modehuis Missoni. Hij is de oudste zoon van Ottavio, oprichter van de modeconcern en op zijn 91ste nog altijd gepassioneerd voor de modewereld. Vittorio was samen met echtgenote Maurizia Castiglioni en twee vrienden op de terugweg van een vakantie. Exact vier jaar geleden verdween op dezelfde route ook al een vliegtuig met 14 mensen aan boord, waaronder 8 Italianen. Enkel het lichaam van de Venezuelaanse co-piloot spoelde wat later aan. De andere slachtoffers werden nooit gevonden. Het wrak bleef spoorloos. (DB)