Voor Virginie Bleyaert, een negentienjarige schoonheidsspecialiste uit Brugge, wordt de droom om topmodel te worden nu wel heel concreet. Ze won gisteren de spannende finale van het 2BE-programma 'Topmodel 2008'. Haar streekgenote Barbara Vanden Bussche werd tweede, de Vlaams-Brabantse Alison moest het stellen met een derde plaats.

De overwinning levert haar een contract van 25.000 euro op bij het gerenommeerde modellenbureau Dominique Models, dat ook al topmodellen Elise Crombez en Ingrid Seynhaeve onder zijn hoede heeft.

Virginie legde tijdens haar deelname een puik parcours af en werd alsmaar zelfzekerder. De jury en modellenbaas Marc Dochez waren vooral onder de indruk van haar elegantie en immer frisse, natuurlijke verschijning. Het nieuwe topmodel is vast van plan het ver te schoppen.

Ann Heylens.

Voor Virginie Bleyaert, een negentienjarige schoonheidsspecialiste uit Brugge, wordt de droom om topmodel te worden nu wel heel concreet. Ze won gisteren de spannende finale van het 2BE-programma 'Topmodel 2008'. Haar streekgenote Barbara Vanden Bussche werd tweede, de Vlaams-Brabantse Alison moest het stellen met een derde plaats. De overwinning levert haar een contract van 25.000 euro op bij het gerenommeerde modellenbureau Dominique Models, dat ook al topmodellen Elise Crombez en Ingrid Seynhaeve onder zijn hoede heeft.Virginie legde tijdens haar deelname een puik parcours af en werd alsmaar zelfzekerder. De jury en modellenbaas Marc Dochez waren vooral onder de indruk van haar elegantie en immer frisse, natuurlijke verschijning. Het nieuwe topmodel is vast van plan het ver te schoppen. Ann Heylens.