Speciaal voor zeer jonge fashionista's, en natuurlijk ook voor een iets ouder modelievend publiek, brengt het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf in oktober een sprookjesboek uit.

Het werk heet Simply Viktor & Rolf Fairy Tales en bevat twaalf verhalen met telkens, zoals het sprookjes betaamt, een stevige moraal. Het boek neemt je mee naar dramatische en fantasievolle werelden en sluit zo perfect aan bij het universum van Viktor & Rolf.

Veel van de sprookjes refereren dan ook naar V&R collecties van de voorbije jaren. Zo verwijst het verhaal 'Two Moons', over een planeet die volledig zwart is, naar de Black Hole collectie van 2001. Toen waren verschillende modellen volledig in het zwart geverfd om de kledingstukken extra kracht bij te zetten.

Het is niet de eerste keer dat de designers de pen in de hand nemen. Twee jaar geleden bracht het duo, samen met een sprookjesachtige kerstcollectie, een bijhorend boek vol kerstverhalen uit.

Het boek Simply Viktor & Rolf Fairy Tales is vanaf oktober verkrijgbaar en zal 15 euro kosten. (AH/VF)

Speciaal voor zeer jonge fashionista's, en natuurlijk ook voor een iets ouder modelievend publiek, brengt het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf in oktober een sprookjesboek uit. Het werk heet Simply Viktor & Rolf Fairy Tales en bevat twaalf verhalen met telkens, zoals het sprookjes betaamt, een stevige moraal. Het boek neemt je mee naar dramatische en fantasievolle werelden en sluit zo perfect aan bij het universum van Viktor & Rolf. Veel van de sprookjes refereren dan ook naar V&R collecties van de voorbije jaren. Zo verwijst het verhaal 'Two Moons', over een planeet die volledig zwart is, naar de Black Hole collectie van 2001. Toen waren verschillende modellen volledig in het zwart geverfd om de kledingstukken extra kracht bij te zetten. Het is niet de eerste keer dat de designers de pen in de hand nemen. Twee jaar geleden bracht het duo, samen met een sprookjesachtige kerstcollectie, een bijhorend boek vol kerstverhalen uit. Het boek Simply Viktor & Rolf Fairy Tales is vanaf oktober verkrijgbaar en zal 15 euro kosten. (AH/VF)