De kokerrok:

Iedereen kent het probleem: een prachtige kokerrok die je heupen en achterwerk mooi in de verf zet, maar waar je amper je ene voet voor de andere in kan zetten zonder dat je de rok onelegant naar boven moet sjorren voor bewegingsruimte

Oplossing: de knielift. Jog lichtjes ter plaatse en til je knieën zo hoog je kan. Je zal zien dat een rok die in stilstaande fase misschien iets te losjes leek ("ik pas heus wel in een maatje kleiner!") toch zijn voordelen heeft.

Het strakke jurkje:

Een nauw aansluitend jurkje is prachtig en zowel geschikt voor cocktailfeestjes als een belangrijke vergadering. Maar het heeft geen zin een strak jurkje te kopen dat je super staat wanneer je rechtstaat, maar in een kreukerige, omhoogkruipende dwangbuis verandert wanneer je moet gaan zitten.

De oplossing: doe (voorzichtig! Je wil er niet uitscheuren in de winkel) een paar squats waarbij je je achterwerk naar achter steekt en bekijk het resultaat.

De rok met split:

Een beetje been laten zien kan heel sexy zijn, maar wanneer je split stiekem naar boven kruipt of inscheurt is het heel wat minder aangenaam.

De oplossing: sta met je voeten een beetje van elkaar en ga met je linkerhand naar je rechterscheenbeen, en omgekeerd terwijl je in de gaten houdt wat er ondertussen met je split gebeurt.

Het hemd:

Een probleem waar heel wat vrouwen dagelijks mee te maken krijgen: de knellende knoopjes of het gapende gat op borsthoogte wanneer je een button-down draagt.

De oplossing: Hef je armen, recht je schouders en flex je biceps zoals Popeye zou doen. Geen inkijk of naden die op springen staan? De juiste maat!

(via the Daily Mail)

De kokerrok:Iedereen kent het probleem: een prachtige kokerrok die je heupen en achterwerk mooi in de verf zet, maar waar je amper je ene voet voor de andere in kan zetten zonder dat je de rok onelegant naar boven moet sjorren voor bewegingsruimte Oplossing: de knielift. Jog lichtjes ter plaatse en til je knieën zo hoog je kan. Je zal zien dat een rok die in stilstaande fase misschien iets te losjes leek ("ik pas heus wel in een maatje kleiner!") toch zijn voordelen heeft.Het strakke jurkje: Een nauw aansluitend jurkje is prachtig en zowel geschikt voor cocktailfeestjes als een belangrijke vergadering. Maar het heeft geen zin een strak jurkje te kopen dat je super staat wanneer je rechtstaat, maar in een kreukerige, omhoogkruipende dwangbuis verandert wanneer je moet gaan zitten. De oplossing: doe (voorzichtig! Je wil er niet uitscheuren in de winkel) een paar squats waarbij je je achterwerk naar achter steekt en bekijk het resultaat. De rok met split: Een beetje been laten zien kan heel sexy zijn, maar wanneer je split stiekem naar boven kruipt of inscheurt is het heel wat minder aangenaam. De oplossing: sta met je voeten een beetje van elkaar en ga met je linkerhand naar je rechterscheenbeen, en omgekeerd terwijl je in de gaten houdt wat er ondertussen met je split gebeurt.Het hemd:Een probleem waar heel wat vrouwen dagelijks mee te maken krijgen: de knellende knoopjes of het gapende gat op borsthoogte wanneer je een button-down draagt.De oplossing: Hef je armen, recht je schouders en flex je biceps zoals Popeye zou doen. Geen inkijk of naden die op springen staan? De juiste maat! (via the Daily Mail)