Designcollectief De Invasie gaat op tour door Vlaanderen. Komende negen weken laten we de videoportretten zien van de 9 deelnemende ontwerpers. Bekijk hier het portret van het eerste aanstormende designtalent: Kristien Follon van Titi + The German Kid.
De Invasie, de vzw die jong designtalent afgelopen jaar op de meest uiteenlopende manieren in de spotlights heeft gezet, komt op de proppen met een splinternieuw concept. Het designcollectief gaat in het najaar op tournee langs de C-Mine in Genk, het Stuk in Leuven en Quinze & Milan in Kortrijk.

De 'flexpo-tour', zoals ze het zelf noemen, zal een mix zijn van een expositie en een pop-up shop. Performances, installaties, brunches, lezingen en heuse ontwerpersparades.

De eerste halte van de toer is de C-Mine in Genk. Naast een pop-up shop, installaties en eventementen kunt u ook onze Weekend Black Box bezoeken. Dit is een intieme ruimte waarin 9 jonge ontwerpers zichzelf in een videoportret voorstellen. Het eerste portret, van de Hasseltse ontwerpster Titi +The German Kid, kan u hier al bekijken. De andere 8 portretten volgen de komende weken.

Vrijdag 16 september wordt in de C-Mine de pop-up shop feestelijk geopend. Meer informatie op deinvasieverovertbelgie.be (AH/VF)

Designcollectief De Invasie gaat op tour door Vlaanderen. Komende negen weken laten we de videoportretten zien van de 9 deelnemende ontwerpers. Bekijk hier het portret van het eerste aanstormende designtalent: Kristien Follon van Titi + The German Kid. De Invasie, de vzw die jong designtalent afgelopen jaar op de meest uiteenlopende manieren in de spotlights heeft gezet, komt op de proppen met een splinternieuw concept. Het designcollectief gaat in het najaar op tournee langs de C-Mine in Genk, het Stuk in Leuven en Quinze & Milan in Kortrijk. De 'flexpo-tour', zoals ze het zelf noemen, zal een mix zijn van een expositie en een pop-up shop. Performances, installaties, brunches, lezingen en heuse ontwerpersparades. De eerste halte van de toer is de C-Mine in Genk. Naast een pop-up shop, installaties en eventementen kunt u ook onze Weekend Black Box bezoeken. Dit is een intieme ruimte waarin 9 jonge ontwerpers zichzelf in een videoportret voorstellen. Het eerste portret, van de Hasseltse ontwerpster Titi +The German Kid, kan u hier al bekijken. De andere 8 portretten volgen de komende weken. Vrijdag 16 september wordt in de C-Mine de pop-up shop feestelijk geopend. Meer informatie op deinvasieverovertbelgie.be (AH/VF)