Designcollectief De Invasie toert weer door Vlaanderen. Daarom laten we 9 weken lang de videoportretten zien van verschillende deelnemende ontwerptalenten. Deze week: Cléo Baele en Sarah Bos van Black Balloon.

De Invasie gaat in het najaar op tournee langs de C-Mine in Genk, het Stuk in Leuven en Quinze & Milan in Kortrijk. Deze 'flexpo-tour', zoals ze het zelf noemen, zal een mix zijn van een pop-up shop en een expositie met performances, installaties, brunches, lezingen en heuse ontwerpparades.

De eerste halte van de toer is C-Mine in Genk waar u ook onze Weekend Black Box kunt bezoeken. Dit is een intieme ruimte waarin 9 jonge ontwerpers zichzelf in een videoportret voorstellen.

Vorige week vertelde ontwerpster Kristien Follon van Titi +The German Kid over haar inspiraties en passies. Nu is het de beurt aan Cléo Baele en Sarah Bos van het Gentse label Black Balloon. (VF)

Flexpo Tour - Bij C-Mine in Genk (16 sep - eind dec), STUK in Leuven (9 nov - 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be

Designcollectief De Invasie toert weer door Vlaanderen. Daarom laten we 9 weken lang de videoportretten zien van verschillende deelnemende ontwerptalenten. Deze week: Cléo Baele en Sarah Bos van Black Balloon. De Invasie gaat in het najaar op tournee langs de C-Mine in Genk, het Stuk in Leuven en Quinze & Milan in Kortrijk. Deze 'flexpo-tour', zoals ze het zelf noemen, zal een mix zijn van een pop-up shop en een expositie met performances, installaties, brunches, lezingen en heuse ontwerpparades. De eerste halte van de toer is C-Mine in Genk waar u ook onze Weekend Black Box kunt bezoeken. Dit is een intieme ruimte waarin 9 jonge ontwerpers zichzelf in een videoportret voorstellen. Vorige week vertelde ontwerpster Kristien Follon van Titi +The German Kid over haar inspiraties en passies. Nu is het de beurt aan Cléo Baele en Sarah Bos van het Gentse label Black Balloon. (VF) Flexpo Tour - Bij C-Mine in Genk (16 sep - eind dec), STUK in Leuven (9 nov - 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be