'We kwamen op de proppen met een campagne die de speelse attitude van Harvey Nichols in de verf zet en zowel de honderdste verjaardag van Vogue viert als stijl in het algemeen. Het was fantastisch om samen te werken met Bo. Ze is een geweldige, onafhankelijke dame die stijl ademt', klinkt het in een statement van het warenhuis Harvey Nichols.

Bo kreeg een bril van Valentino, een jas van Dries Van Noten, een broek van The Row, een top van Victoria Beckham en een halsketting van Lanvin aangemeten voor haar allereerste modeshoot. Fotograaf van dienst was Phil Poynter.

Bo woont op haar eentje en verlaat nooit haar huis zonder hakken en make-up. 'Ik kleed me niet op voor jongens', vertelt het model. Leer Marjorie 'Bo' Gilbert beter kennen in onderstaande video.

(LP)

'We kwamen op de proppen met een campagne die de speelse attitude van Harvey Nichols in de verf zet en zowel de honderdste verjaardag van Vogue viert als stijl in het algemeen. Het was fantastisch om samen te werken met Bo. Ze is een geweldige, onafhankelijke dame die stijl ademt', klinkt het in een statement van het warenhuis Harvey Nichols. Bo kreeg een bril van Valentino, een jas van Dries Van Noten, een broek van The Row, een top van Victoria Beckham en een halsketting van Lanvin aangemeten voor haar allereerste modeshoot. Fotograaf van dienst was Phil Poynter. Bo woont op haar eentje en verlaat nooit haar huis zonder hakken en make-up. 'Ik kleed me niet op voor jongens', vertelt het model. Leer Marjorie 'Bo' Gilbert beter kennen in onderstaande video. (LP)