De Britse zangeres/modeontwerpster/celebrity Victoria Beckham lanceert heel binnenkort haar eerste webshop van haar gelijknamige modelabel. Om iedereen warm te maken voor de grote lancering, heeft ze een promofilmpje op de wereld losgelaten.

In de clip, van welgeteld 17 seconden, zien we beelden van modellen die Victoria's ontwerpen dragen. De beelden worden begeleid met een voice-over van Victoria Beckham zelf en ze zegt: "What do people expect of me... mmm, I think people expect the best. De toon is alvast gezet én onze verwachtingen voor de gloednieuwe webshop zijn torenhoog. Op de online winkel van Victoria zal haar collectie terug te vinden zijn, net als accessoires, denim en de brillenlijn.

Dat de eerste webshop van Victoria Beckham bijna 'perfect' zal zijn willen we graag geloven, aangezien de website wordt ontwikkeld door hetzelfde bedrijf als de website van Marc Jacobs en het online modeportaal van CR Fashion Book.

Victoria Beckham, die nu opnieuw in het Verenigd Koninkrijk woont, post regelmatig filmpjes op haar website. Zo zagen we onder meer ook model Cara Delevingne balletdansen in één van de filmpjes op de website van Victoria. Misschien ook een subtiele aankondiging van een toekomstige samenwerking? (LVR)

De Britse zangeres/modeontwerpster/celebrity Victoria Beckham lanceert heel binnenkort haar eerste webshop van haar gelijknamige modelabel. Om iedereen warm te maken voor de grote lancering, heeft ze een promofilmpje op de wereld losgelaten. In de clip, van welgeteld 17 seconden, zien we beelden van modellen die Victoria's ontwerpen dragen. De beelden worden begeleid met een voice-over van Victoria Beckham zelf en ze zegt: "What do people expect of me... mmm, I think people expect the best. De toon is alvast gezet én onze verwachtingen voor de gloednieuwe webshop zijn torenhoog. Op de online winkel van Victoria zal haar collectie terug te vinden zijn, net als accessoires, denim en de brillenlijn. Dat de eerste webshop van Victoria Beckham bijna 'perfect' zal zijn willen we graag geloven, aangezien de website wordt ontwikkeld door hetzelfde bedrijf als de website van Marc Jacobs en het online modeportaal van CR Fashion Book. Victoria Beckham, die nu opnieuw in het Verenigd Koninkrijk woont, post regelmatig filmpjes op haar website. Zo zagen we onder meer ook model Cara Delevingne balletdansen in één van de filmpjes op de website van Victoria. Misschien ook een subtiele aankondiging van een toekomstige samenwerking? (LVR)