Manusje-van-alles, Louise Roe, is naast televisiepresentatrice van het bekende make-over programma Plain Jane op MTV, ook modejournalist en model. Zo is ze het nieuwe gezicht van de Spaanse modeketen Mango. Onlangs vertelde ze heel wat handige tips in het onlinemagazine van Mango die we jou niet kunnen onthouden.


Louise Roe werd fulltime modejournalist na haar stage bij het magazine Elle juist nadat ze haar universitaire studies afmaakte. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling en schreef ze reeds voor vele magazines en blogs. Als kers op de taart werkt ze nu samen met de modeketen Mango om de nieuwe lentetrends in de verf te zetten. In het online magazine vertelt ze heel wat over haar carrière maar ook haar modetips geeft ze vrolijk prijs.


Essentiële stukken


"Halsdoeken en bikini's met print, grote juwelen, een intens blauwe eyeliner van Maybelline en iets in pistachegroen en koraal zijn mijn essentiële stukken voor het lenteseizoen", zo bijtte de bekende stylist de spits af in het interview met Mango.


Hoewel ze over een tal van schoenen met hak beschikt, draagt ze graag platte schoenen met prints en de schoenen die permanent aan haar voeten pronken zijn fluwelen mocassins of ballerina's. De perfecte look voor een date is volgens Roe een jurk met blote schouders die de sexy vrouw in zichzelf naar bovenhaalt zonder te overdrijven. Met deze handige tip beëindigde ze haar interview: "Draag nude-kleurige hakken... Ze maken je benen langer!"


Lente musthaves


De musthaves voor deze lente zijn volgens Louise Roe kledingitems zoals: de hoge kokerrok die jouw figuur volledig in de kijker zet, een maxi clutch die naast de doorschijnende handtassen ook één van de lentetrends is, crop tops voor de echte waaghalzen onder ons en tricot truien voor lentedagen met een fris briesje. Ook de echte streetstyle kleding zoals vintage jeans en biker jackets zullen deze lente opnieuw door de straat dwarrelen volgens haar. (JJ)


In het gloednieuw filmpje van Mango keuvelt Louise Roe lustig door over de nieuwste trends en zie je ze als een professioneel model in de straten van New York poseren. Bekijk hier de video:

Manusje-van-alles, Louise Roe, is naast televisiepresentatrice van het bekende make-over programma Plain Jane op MTV, ook modejournalist en model. Zo is ze het nieuwe gezicht van de Spaanse modeketen Mango. Onlangs vertelde ze heel wat handige tips in het onlinemagazine van Mango die we jou niet kunnen onthouden. Louise Roe werd fulltime modejournalist na haar stage bij het magazine Elle juist nadat ze haar universitaire studies afmaakte. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling en schreef ze reeds voor vele magazines en blogs. Als kers op de taart werkt ze nu samen met de modeketen Mango om de nieuwe lentetrends in de verf te zetten. In het online magazine vertelt ze heel wat over haar carrière maar ook haar modetips geeft ze vrolijk prijs. Essentiële stukken "Halsdoeken en bikini's met print, grote juwelen, een intens blauwe eyeliner van Maybelline en iets in pistachegroen en koraal zijn mijn essentiële stukken voor het lenteseizoen", zo bijtte de bekende stylist de spits af in het interview met Mango. Hoewel ze over een tal van schoenen met hak beschikt, draagt ze graag platte schoenen met prints en de schoenen die permanent aan haar voeten pronken zijn fluwelen mocassins of ballerina's. De perfecte look voor een date is volgens Roe een jurk met blote schouders die de sexy vrouw in zichzelf naar bovenhaalt zonder te overdrijven. Met deze handige tip beëindigde ze haar interview: "Draag nude-kleurige hakken... Ze maken je benen langer!" Lente musthaves De musthaves voor deze lente zijn volgens Louise Roe kledingitems zoals: de hoge kokerrok die jouw figuur volledig in de kijker zet, een maxi clutch die naast de doorschijnende handtassen ook één van de lentetrends is, crop tops voor de echte waaghalzen onder ons en tricot truien voor lentedagen met een fris briesje. Ook de echte streetstyle kleding zoals vintage jeans en biker jackets zullen deze lente opnieuw door de straat dwarrelen volgens haar. (JJ) In het gloednieuw filmpje van Mango keuvelt Louise Roe lustig door over de nieuwste trends en zie je ze als een professioneel model in de straten van New York poseren. Bekijk hier de video: