Het is best een beetje gemeen om dit zomerse filmpje van Stella McCartney te delen op de dag dat de eerste sneeuw uit de lucht neerdwarrelde. Maar we willen u dit filmpje absoluut niet onthouden en zo kan u al beginnen dromen en plannen maken voor volgende zomer. En genieten van de mooie kledij die in het filmpje passeert.

Stella McCartney, de grote winnares van de British Fashion Awards, stelt in deze kortfilm haar lente- en zomercollectie 2013 voor. Met dit filmpje brengt ze de kijkers naar zonnigere sferen.

De komende zomercollectie van McCartney kreeg dit keer een sportieve draai mee. Ze liet zich voor een stuk inspireren door de Olympische Spelen 2012, die plaatsvonden in Londen. Bovendien had de modeontwerpster zelf hard gewerkt aan de kostuums en pakjes van de Britse atleten die deelnamen aan dit sportieve evenement.

Bekijk hier de campagnevideo waarvan de modellen zich met het hoofd in de wolken bevinden (en neem dat maar letterlijk). Wij zouden ook best met ons hoofd in de wolken zijn als we Stella McCartney-ontwerpen dragen:

(LVR)

Het is best een beetje gemeen om dit zomerse filmpje van Stella McCartney te delen op de dag dat de eerste sneeuw uit de lucht neerdwarrelde. Maar we willen u dit filmpje absoluut niet onthouden en zo kan u al beginnen dromen en plannen maken voor volgende zomer. En genieten van de mooie kledij die in het filmpje passeert. Stella McCartney, de grote winnares van de British Fashion Awards, stelt in deze kortfilm haar lente- en zomercollectie 2013 voor. Met dit filmpje brengt ze de kijkers naar zonnigere sferen. De komende zomercollectie van McCartney kreeg dit keer een sportieve draai mee. Ze liet zich voor een stuk inspireren door de Olympische Spelen 2012, die plaatsvonden in Londen. Bovendien had de modeontwerpster zelf hard gewerkt aan de kostuums en pakjes van de Britse atleten die deelnamen aan dit sportieve evenement. Bekijk hier de campagnevideo waarvan de modellen zich met het hoofd in de wolken bevinden (en neem dat maar letterlijk). Wij zouden ook best met ons hoofd in de wolken zijn als we Stella McCartney-ontwerpen dragen:(LVR)