Terwijl de eerste collectie vooral draaide om wat Rihanna miste in haar eigen kleerkast, draait de najaarscollectie om een concept, waar Rihanna op dit ogenblik niets over wil verklappen. De seizoenen maakten de opdracht deze keer nog een stuk moeilijker dan haar debuut, gezien de roots van Rihanna en die van haar mede-ontwerper Adam Selman in veel zonnigere oorden liggen.

Wat je zeker wél in de collectie zal vinden, zijn feestjurken met een goede snit en pasvorm. Het eerste deel van de najaarscollectie, de herfstcollectie van Rihanna for River Island, zal vanaf midden september te vinden zijn in de River Island store op de Antwerpse Meir en online. (RDM)

Terwijl de eerste collectie vooral draaide om wat Rihanna miste in haar eigen kleerkast, draait de najaarscollectie om een concept, waar Rihanna op dit ogenblik niets over wil verklappen. De seizoenen maakten de opdracht deze keer nog een stuk moeilijker dan haar debuut, gezien de roots van Rihanna en die van haar mede-ontwerper Adam Selman in veel zonnigere oorden liggen. Wat je zeker wél in de collectie zal vinden, zijn feestjurken met een goede snit en pasvorm. Het eerste deel van de najaarscollectie, de herfstcollectie van Rihanna for River Island, zal vanaf midden september te vinden zijn in de River Island store op de Antwerpse Meir en online. (RDM)