Zangeres Rihanna heeft in samenwerking met het creatief talent bij River Island een collectie ontworpen. Op de volledige lijn is het nog wachten tot 16 februari, maar Rihanna geeft in deze korte video alvast een preview van wat we mogen verwachten tijdens de modeweek in Londen.
"Ik wilde al lang mijn eigen fashion label ontwerpen," vertelt Rihanna. "Het idee kwam er van zodra ik me in mode begon te interesseren. Elke keer als ik een stuk zag hangen op een rek, wou ik er iets aan veranderen. Zelf ontwerpen leek me een logische stap."

De collectie is gericht op 'sassy vrouwen' en kan je best omschrijven als 'casual, chique en flirty' en voor 'alle verschillende lichaamstypes'. In de film is er onder andere beachwear, een gestreepte top met blote rug, een jumpsuit en een zwart galakleed te zien. (RDM)

Zangeres Rihanna heeft in samenwerking met het creatief talent bij River Island een collectie ontworpen. Op de volledige lijn is het nog wachten tot 16 februari, maar Rihanna geeft in deze korte video alvast een preview van wat we mogen verwachten tijdens de modeweek in Londen. "Ik wilde al lang mijn eigen fashion label ontwerpen," vertelt Rihanna. "Het idee kwam er van zodra ik me in mode begon te interesseren. Elke keer als ik een stuk zag hangen op een rek, wou ik er iets aan veranderen. Zelf ontwerpen leek me een logische stap." De collectie is gericht op 'sassy vrouwen' en kan je best omschrijven als 'casual, chique en flirty' en voor 'alle verschillende lichaamstypes'. In de film is er onder andere beachwear, een gestreepte top met blote rug, een jumpsuit en een zwart galakleed te zien. (RDM)