Prada's video campagnes stellen nooit teleur. Voor zijn campagnefilm lente/zomer 2013 keert Prada terug in een virtuele papierwereld waar modellen de nieuwe stijlvolle collectie dragen. En dit gerealiseerd door AMO, een Nederlands architectenbureau.
Het is Prada gelukt om zijn merk tot leven te brengen in een collage van papier. Het modelabel dat bekend staat om zijn ladylike-stijl met grillige en klassieke details doet precies hetzelfde én meer met zijn campagnevideo getiteld 'Real Fantasies'. Prada werkt hiervoor samen met AMO, een Nederlands architecten researchinstituut.

Het kortfilmpje laat de modellen paraderen in gloednieuwe high-fashion ontwerpen van Prada. De modellen vinden glijdend hun weg in een steeds veranderende wereld van papier door middel van schilderijen en knipsels. Prachtige bloemenprints steken er met kop en schouders bovenuit. (YM)
Verdwaal hieronder mee in de fantasiewereld van Prada:

Prada's video campagnes stellen nooit teleur. Voor zijn campagnefilm lente/zomer 2013 keert Prada terug in een virtuele papierwereld waar modellen de nieuwe stijlvolle collectie dragen. En dit gerealiseerd door AMO, een Nederlands architectenbureau. Het is Prada gelukt om zijn merk tot leven te brengen in een collage van papier. Het modelabel dat bekend staat om zijn ladylike-stijl met grillige en klassieke details doet precies hetzelfde én meer met zijn campagnevideo getiteld 'Real Fantasies'. Prada werkt hiervoor samen met AMO, een Nederlands architecten researchinstituut. Het kortfilmpje laat de modellen paraderen in gloednieuwe high-fashion ontwerpen van Prada. De modellen vinden glijdend hun weg in een steeds veranderende wereld van papier door middel van schilderijen en knipsels. Prachtige bloemenprints steken er met kop en schouders bovenuit. (YM) Verdwaal hieronder mee in de fantasiewereld van Prada: