Voor zijn campagnefilm lente/zomer 2012 keert modehuis Prada terug naar de jaren 50, met vintage auto's en heel wat old fashioned attitude.

De lente/zomercollectie 2012 van Prada was een van de hoogtepunten van de modeweken. Ook de reclamecampagne van fotograaf Steven Meisel en bijhorende kortfilm van regisseur David James is een lust voor het oog.

In de video zien we topmodellen Natasha Poly, Ymre Stiekema en de Belgische Elise Crombez uitgedost in de lente/zomercollectie 2012, inclusief vlammende muiltjes en sierlijke, diamanten juwelen. Alles speelt zich af in een verlaten tankstation uit de jaren 50, waar de dames zich vergrijpen aan een attitudewedstrijdje. (VF)

Voor zijn campagnefilm lente/zomer 2012 keert modehuis Prada terug naar de jaren 50, met vintage auto's en heel wat old fashioned attitude. De lente/zomercollectie 2012 van Prada was een van de hoogtepunten van de modeweken. Ook de reclamecampagne van fotograaf Steven Meisel en bijhorende kortfilm van regisseur David James is een lust voor het oog. In de video zien we topmodellen Natasha Poly, Ymre Stiekema en de Belgische Elise Crombez uitgedost in de lente/zomercollectie 2012, inclusief vlammende muiltjes en sierlijke, diamanten juwelen. Alles speelt zich af in een verlaten tankstation uit de jaren 50, waar de dames zich vergrijpen aan een attitudewedstrijdje. (VF)