Het Zweedse merk Uniforms for the Dedicated is naast een modehuis ook een platform voor muzikanten, illustratoren en ontwerpers. Het label introduceert een nieuwe vorm van reclame die het pijlsnelle ritme van de modewereld doorbreekt. Dit doen ze door circusartiesten in slow motion de collectie voor te laten stellen in een filmpje.


Uniforms for the Dedicated is een collectief bestaande uit een tal van creatievelingen uit de mode-, muziek- en filmwereld. Ze werken samen aan inspirerende, inhoudelijke projecten waaronder deze stunt. De zomercollectie SS13 focust op traditioneel vakmanschap met een aparte touch.

Sterk verhaal

'Met deze video onderstrepen we het belang en de kracht van een sterk verhaal. Sommige mensen inspireren ons meteen en blijven ook inspireren. Zo ging het ook met de artiest Antonio Lourenco. Diezelfde boodschap willen we vertalen in onze kleren', vertelt het Zweedse merk. De artiest Antonio Lourenco ontfermde zich over het illustratieve effect voor het reclamefilmpje 'The Listener'.


Uniforms for the Dedicated is in België exclusief verkrijgbaar bij Mackens in Heist-op-den-Berg en Rewind Men in Gent. (JJ)

Het Zweedse merk Uniforms for the Dedicated is naast een modehuis ook een platform voor muzikanten, illustratoren en ontwerpers. Het label introduceert een nieuwe vorm van reclame die het pijlsnelle ritme van de modewereld doorbreekt. Dit doen ze door circusartiesten in slow motion de collectie voor te laten stellen in een filmpje. Uniforms for the Dedicated is een collectief bestaande uit een tal van creatievelingen uit de mode-, muziek- en filmwereld. Ze werken samen aan inspirerende, inhoudelijke projecten waaronder deze stunt. De zomercollectie SS13 focust op traditioneel vakmanschap met een aparte touch. Sterk verhaal'Met deze video onderstrepen we het belang en de kracht van een sterk verhaal. Sommige mensen inspireren ons meteen en blijven ook inspireren. Zo ging het ook met de artiest Antonio Lourenco. Diezelfde boodschap willen we vertalen in onze kleren', vertelt het Zweedse merk. De artiest Antonio Lourenco ontfermde zich over het illustratieve effect voor het reclamefilmpje 'The Listener'. Uniforms for the Dedicated is in België exclusief verkrijgbaar bij Mackens in Heist-op-den-Berg en Rewind Men in Gent. (JJ)