Barack Obama kondigde haar aan als "mijn betere helft en danspartner" en Michelle Obama verscheen in een vloerlange, knalrode baljurk van designer Jason Wu. Vier jaar geleden liet de first lady zich tijdens het Inauguratie Bal ook al kleden door Wu en gaf ze hem prompt heel wat meer status en naambekendheid.

Velen hadden dus verwacht dat Michelle Obama gisteravond hetzelfde zou doen met een andere kleine designer maar de first lady bleef trouw aan de man die in 2009 een sneeuwwitte asymmetrische jurk voor haar creëerde. Tijdens de toespraak van haar man ging Michelle dan weer wél voor de minder grote naam en hulde ze zich in een jas van Thom Browne. (KS)

Barack Obama kondigde haar aan als "mijn betere helft en danspartner" en Michelle Obama verscheen in een vloerlange, knalrode baljurk van designer Jason Wu. Vier jaar geleden liet de first lady zich tijdens het Inauguratie Bal ook al kleden door Wu en gaf ze hem prompt heel wat meer status en naambekendheid. Velen hadden dus verwacht dat Michelle Obama gisteravond hetzelfde zou doen met een andere kleine designer maar de first lady bleef trouw aan de man die in 2009 een sneeuwwitte asymmetrische jurk voor haar creëerde. Tijdens de toespraak van haar man ging Michelle dan weer wél voor de minder grote naam en hulde ze zich in een jas van Thom Browne. (KS)