Na het voorproefje, het officiële lookbook en de individuele foto's van de producten, krijgen we nu ook een campagnefilmpje van de collectie van Maison Martin Margiela voor H&M te zien.

H&M blijft ons maar warm maken met voorproefjes voor de collectie van Maison Martin Margiela voor de Zweedse modeketen. Eerst was er de niet officiële sneak-peak in de Franse Elle, iets later werd het complete lookbook vrijgegeven en daarna kregen we de beelden van de gehele collectie te zien. Maar H&M is nog niet klaar met ons te 'teasen'. Nu komt H&M met een campagnefilmpje voor de collectie met het modehuis.

Wat zien we in dit minimalistische filmpje? We zien lege straten in Frankrijk met enkel modellen, uiteraard gekleed in MMM for H&M. We zien een knap staalte choreografiewerk, een witte duif, straten, modellen én veel mooie kledij. De video werd geregisseerd door Sam Taylor Wood.

De collectie van Maison Martin Margiela voor H&M ligt vanaf 15 november in de geselecteerde winkels van H&M.

(LVR)

Na het voorproefje, het officiële lookbook en de individuele foto's van de producten, krijgen we nu ook een campagnefilmpje van de collectie van Maison Martin Margiela voor H&M te zien.H&M blijft ons maar warm maken met voorproefjes voor de collectie van Maison Martin Margiela voor de Zweedse modeketen. Eerst was er de niet officiële sneak-peak in de Franse Elle, iets later werd het complete lookbook vrijgegeven en daarna kregen we de beelden van de gehele collectie te zien. Maar H&M is nog niet klaar met ons te 'teasen'. Nu komt H&M met een campagnefilmpje voor de collectie met het modehuis. Wat zien we in dit minimalistische filmpje? We zien lege straten in Frankrijk met enkel modellen, uiteraard gekleed in MMM for H&M. We zien een knap staalte choreografiewerk, een witte duif, straten, modellen én veel mooie kledij. De video werd geregisseerd door Sam Taylor Wood.De collectie van Maison Martin Margiela voor H&M ligt vanaf 15 november in de geselecteerde winkels van H&M.(LVR)