Acteur/regisseur James Franco werkt opnieuw samen met het denimlabel 7 for all mankind.

James Franco heeft naast zijn knappe verschijning ook nog eens enorm veel talent voor kunst en acteren. Het denimmerk vroeg de acteur om samen te werken aan campagnes van het label en dat resulteerde in enkele filmpjes. Nu heeft het merk opnieuw gevraagd aan Franco om samen te werken met het denimmerk.

Geïnspireerd door de poëzie van de beroemde William Blake, dirigeert Franco de reclamecampagne en video met de naam 'Odysseus' voor 7 for all mankind . En zien we daar ook Belgisch model Elise Crombez opduiken in het filmpje?

Bekijkt hier het nieuwe filmpje:

(YM)

Acteur/regisseur James Franco werkt opnieuw samen met het denimlabel 7 for all mankind.James Franco heeft naast zijn knappe verschijning ook nog eens enorm veel talent voor kunst en acteren. Het denimmerk vroeg de acteur om samen te werken aan campagnes van het label en dat resulteerde in enkele filmpjes. Nu heeft het merk opnieuw gevraagd aan Franco om samen te werken met het denimmerk. Geïnspireerd door de poëzie van de beroemde William Blake, dirigeert Franco de reclamecampagne en video met de naam 'Odysseus' voor 7 for all mankind . En zien we daar ook Belgisch model Elise Crombez opduiken in het filmpje? Bekijkt hier het nieuwe filmpje: (YM)