Een nieuwe dag, een nieuwe zomercampagne dat onder onze neus verschijnt. Vandaag is het de beurt aan Balmain, die de campagnevideo van het tweede lijn Pierre Balmain loslaat op het grote publiek, en toegegeven de collectie ziet er erg fraai uit.

De printcampagne bevat beelden van Karim Sadli, die ook al campagnes gemaakt heeft voor Isabel Marant, Akris, Trussardi, Lacoste en Givency. De hoofdrol is weggelegd voor het model Anna Selezneva.

De nieuwe creatief directeur van Pierre Balmain, Olivier Rousteing, mixt in zijn zomercollectie 2013 zachte kleuren, zoals oranje, met stoere kleuren zoals zwart. En dat kunnen wij zeer zeker smaken. De collectie is ook bijzonder draagbaar, meer dan de hoofdcollectie van Balmain zelf.

Hieronder kan je de video van de campagne bekijken:

(LVR)

Een nieuwe dag, een nieuwe zomercampagne dat onder onze neus verschijnt. Vandaag is het de beurt aan Balmain, die de campagnevideo van het tweede lijn Pierre Balmain loslaat op het grote publiek, en toegegeven de collectie ziet er erg fraai uit. De printcampagne bevat beelden van Karim Sadli, die ook al campagnes gemaakt heeft voor Isabel Marant, Akris, Trussardi, Lacoste en Givency. De hoofdrol is weggelegd voor het model Anna Selezneva. De nieuwe creatief directeur van Pierre Balmain, Olivier Rousteing, mixt in zijn zomercollectie 2013 zachte kleuren, zoals oranje, met stoere kleuren zoals zwart. En dat kunnen wij zeer zeker smaken. De collectie is ook bijzonder draagbaar, meer dan de hoofdcollectie van Balmain zelf. Hieronder kan je de video van de campagne bekijken: (LVR)