De Britse modelsensatie krijgt de hoofdrol in de Resort 2013-campagne van modelabel DSquared2. Het resultaat is een filmpje met een 'nineties' look, gebaseerd op een horrorfilm.

Het Britse model, Cara Delevigngne (20), is het gezicht van de Resort 2013-campagne van DSquared2. De kortfilm kreeg de naam 'Ultimate Scream' mee en heeft een nineties look-and-feel. Regisseur Senio Zaprider liet zich inspireren door de horrofilm Scream uit 1996. En het belangrijkste: er is mode, veel mode, in te zien.

Bekijk hier de kortfilm van de Resortcollectie 2013:

(LVR)

De Britse modelsensatie krijgt de hoofdrol in de Resort 2013-campagne van modelabel DSquared2. Het resultaat is een filmpje met een 'nineties' look, gebaseerd op een horrorfilm. Het Britse model, Cara Delevigngne (20), is het gezicht van de Resort 2013-campagne van DSquared2. De kortfilm kreeg de naam 'Ultimate Scream' mee en heeft een nineties look-and-feel. Regisseur Senio Zaprider liet zich inspireren door de horrofilm Scream uit 1996. En het belangrijkste: er is mode, veel mode, in te zien. Bekijk hier de kortfilm van de Resortcollectie 2013: (LVR)