Trends vliegen ons om de oren en dankzij onze consumptiemaatschappij die altijd online is, is het ook niet moeilijk om jezelf in een mum van tijd in de nieuwste must-haves te hullen. Vroeger konden trends uitgroeien tot ware uniformen van een tijdsgeest, coupes en accessoires die zelfs vandaag nog moeiteloos op een tijdslijn geplaatst kunnen worden.

En laat dat nu net zijn wat de mensen van de website Mode gedaan hebben. Onderstaand filmpje toont honderd jaar modetrends op twee minuten. Wij zijn alvast blij dat men niet voor seapunk geopteerd heeft om represent te staan voor dit decennium.

Trends vliegen ons om de oren en dankzij onze consumptiemaatschappij die altijd online is, is het ook niet moeilijk om jezelf in een mum van tijd in de nieuwste must-haves te hullen. Vroeger konden trends uitgroeien tot ware uniformen van een tijdsgeest, coupes en accessoires die zelfs vandaag nog moeiteloos op een tijdslijn geplaatst kunnen worden. En laat dat nu net zijn wat de mensen van de website Mode gedaan hebben. Onderstaand filmpje toont honderd jaar modetrends op twee minuten. Wij zijn alvast blij dat men niet voor seapunk geopteerd heeft om represent te staan voor dit decennium.