Harper Beckham wordt gehuld in ontwerpen van Chloé, Marc Jacobs, Stella McCartney, Charlotte Olympia en andere beroemde designers. Victoria en David Beckham willen duidelijk enkel het beste voor hun kleine spruit.

Kleine meisjes worden echter groot en Harper past lang niet meer in al deze prachtige, dure kleren. We zouden bijna met de vinger zwaaien wegens verspilling, ware het niet dat Victoria een nieuwe bestemming zoekt voor de kleertjes. Ze doneert de outfits aan Mary's Living & Giving Shop, die de looks zal veilen. De opbrengst wordt gebruikt om kinderlevens te redden.

'Ik ben zelf moeder en geloof dat alle kinderen, waar ze ook wonen en opgroeien, het recht hebben op een gelukkig en gezond leven,' licht Victoria Beckham toe.

Vorig jaar gaf de ontwerpster haar eigen garderobe nog een detox toen ze zeshonderd stuks verkocht via The Outnet. De winst hiervan werd aan mothers2mothers geschonken, een goed doel dat zich inzet voor moeders die leven met hiv. Op die manier krijgen de dure kleren die de familie Beckham niet meer draagt toch nog een tweede leven. (LP)

Harper Beckham wordt gehuld in ontwerpen van Chloé, Marc Jacobs, Stella McCartney, Charlotte Olympia en andere beroemde designers. Victoria en David Beckham willen duidelijk enkel het beste voor hun kleine spruit. Kleine meisjes worden echter groot en Harper past lang niet meer in al deze prachtige, dure kleren. We zouden bijna met de vinger zwaaien wegens verspilling, ware het niet dat Victoria een nieuwe bestemming zoekt voor de kleertjes. Ze doneert de outfits aan Mary's Living & Giving Shop, die de looks zal veilen. De opbrengst wordt gebruikt om kinderlevens te redden. 'Ik ben zelf moeder en geloof dat alle kinderen, waar ze ook wonen en opgroeien, het recht hebben op een gelukkig en gezond leven,' licht Victoria Beckham toe. Vorig jaar gaf de ontwerpster haar eigen garderobe nog een detox toen ze zeshonderd stuks verkocht via The Outnet. De winst hiervan werd aan mothers2mothers geschonken, een goed doel dat zich inzet voor moeders die leven met hiv. Op die manier krijgen de dure kleren die de familie Beckham niet meer draagt toch nog een tweede leven. (LP)