Het label van Victoria Beckham heeft een nieuwe thuis gevonden. Vanaf januari opereert het merk vanuit een kantoor in New York. Dat schrijft de Britse Vogue.

Het gelijknamige modelabel van Victoria Beckham is sinds de oprichting in 2008 gevestigd in het Verenigd-Koninkrijk. Jaar na jaar bleef het label groeien, en ook de interesse vanuit het buiteland bleef niet uit. Daarom ziet Victoria Beckham zich nu genoodzaakt om een kantoor te openen in de Verenigde Staten, om zich nog beter te kunnen positioneren op de Amerikaanse markt.

"Er is de behoefte gegroeid om een kantoor te openen in Amerika en de business te ondersteunen," aldus directeur Zach Duane aan de Britse Vogue. "We kijken er erg naar uit om voor het eerst een kantoor buiten Engeland te openen."

Het nieuwe kantoor in New York, dat midden in de wijk Chelsea ligt, zal geopend worden in januari 2014 en is zowel een werkruimte, als showroom. Het kakelverse kantoor ligt vlak aan de bekende 'High Line' in de stad.

Maar ook in Londen staat er een 'nieuwigheid' op de agenda. Zo doen nog steeds de geruchten de ronde dat Victoria Beckham een winkel zal openen, voor haar eigen label, in Mount Street of Dover Street in de Britse hoofdstad. (LVR)

Het label van Victoria Beckham heeft een nieuwe thuis gevonden. Vanaf januari opereert het merk vanuit een kantoor in New York. Dat schrijft de Britse Vogue. Het gelijknamige modelabel van Victoria Beckham is sinds de oprichting in 2008 gevestigd in het Verenigd-Koninkrijk. Jaar na jaar bleef het label groeien, en ook de interesse vanuit het buiteland bleef niet uit. Daarom ziet Victoria Beckham zich nu genoodzaakt om een kantoor te openen in de Verenigde Staten, om zich nog beter te kunnen positioneren op de Amerikaanse markt. "Er is de behoefte gegroeid om een kantoor te openen in Amerika en de business te ondersteunen," aldus directeur Zach Duane aan de Britse Vogue. "We kijken er erg naar uit om voor het eerst een kantoor buiten Engeland te openen." Het nieuwe kantoor in New York, dat midden in de wijk Chelsea ligt, zal geopend worden in januari 2014 en is zowel een werkruimte, als showroom. Het kakelverse kantoor ligt vlak aan de bekende 'High Line' in de stad. Maar ook in Londen staat er een 'nieuwigheid' op de agenda. Zo doen nog steeds de geruchten de ronde dat Victoria Beckham een winkel zal openen, voor haar eigen label, in Mount Street of Dover Street in de Britse hoofdstad. (LVR)