In Berlijn vond de uitreiking plaats van de Bambi-awards, dat zijn een van de belangrijkste mediaprijzen van het land. Victoria Beckham kreeg de Bambi in de categorie 'mode' mee naar huis en mocht het beeldje in ontvangst nemen uit handen van niemand minder dan de peetvader van de hedendaagse mode, Karl Lagerfeld.

Victoria Beckham had haar privévliegtuig genomen om aanwezig te kunnen zijn op de Bambi Awards in Duitsland. Daar kreeg ze de award, in de vorm van het schattige hertje 'Bambi', binnen de categorie 'mode' uit handen van niemand minder dan Karl Lagerfeld. Het was een intens moment toen ze de prijs uit handen van deze modegrootheid kreeg op het podium. Victoria Beckham en Karl Lagerfeld kennen elkaar al jaren, al van toen Victoria nog zong bij de Spice Girls.

De modeontwerpster was bijzonder opgetogen over het winnen van dit beeldje en zette verschillende foto's van de avond op haar Twitterpagina.

Felle make-up

Over haar looks van de avond werd ook duchtig getweet en geschreven. Zo kwam de modeontwerpster bijzonder donker en een beetje somber voor de dag. Uiteraard zag ze er bijzonder verzorgd en goed uit, maar ze had heel wat meer oogschaduw op dan we van haar gewoon zijn. Dat gaf haar uitstraling iets dramatisch.

Op de Bambi Awards in Berlijn waren ook internationale sterren als Miley Cyrus en Robbie Williams aanwezig. (LVR)

In Berlijn vond de uitreiking plaats van de Bambi-awards, dat zijn een van de belangrijkste mediaprijzen van het land. Victoria Beckham kreeg de Bambi in de categorie 'mode' mee naar huis en mocht het beeldje in ontvangst nemen uit handen van niemand minder dan de peetvader van de hedendaagse mode, Karl Lagerfeld. Victoria Beckham had haar privévliegtuig genomen om aanwezig te kunnen zijn op de Bambi Awards in Duitsland. Daar kreeg ze de award, in de vorm van het schattige hertje 'Bambi', binnen de categorie 'mode' uit handen van niemand minder dan Karl Lagerfeld. Het was een intens moment toen ze de prijs uit handen van deze modegrootheid kreeg op het podium. Victoria Beckham en Karl Lagerfeld kennen elkaar al jaren, al van toen Victoria nog zong bij de Spice Girls. De modeontwerpster was bijzonder opgetogen over het winnen van dit beeldje en zette verschillende foto's van de avond op haar Twitterpagina. Felle make-up Over haar looks van de avond werd ook duchtig getweet en geschreven. Zo kwam de modeontwerpster bijzonder donker en een beetje somber voor de dag. Uiteraard zag ze er bijzonder verzorgd en goed uit, maar ze had heel wat meer oogschaduw op dan we van haar gewoon zijn. Dat gaf haar uitstraling iets dramatisch. Op de Bambi Awards in Berlijn waren ook internationale sterren als Miley Cyrus en Robbie Williams aanwezig. (LVR)